Neler Yeni

%100 cpu i3 12100f rtx 3050 yi besliyemiyor

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Murat Cemal
I7 8700 rx 5600 xt 16gb ram ile ben sorunsuz oynuyorum, rtx 3050 öyle işlemcilere darboğaz yaptıracak birk kart değil, ultrada oyun oynatacak bi kart hiç değil derim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcinin sıcaklığı çok fazlaysa stok fan kullanıyorsanız ondanda olabilir

Son düzenleme:

invy

80+ Bronze
adamın büyük ihtimal derdi psu zaten. o monitörde kartın bu hava sıcaklıklarında 40 ı aşmaması lazım. ram konusu ayrı hikaye. oynadığın oyuna vs bakıyor
hocam zaten sistem boşken lol oynarken 40 derecelerde fan kapalı şekilde Fortnite Pubg orta ultra ayarlarda 65 derece fortnite 2880k çözünürlükte 65 derece sıcaklılar normal 40 derece abartı düşük testleri yapıp atıcam bugün psu

I7 8700 rx 5600 xt 16gb ram ile ben sorunsuz oynuyorum, rtx 3050 öyle işlemcilere darboğaz yaptıracak birk kart değil, ultrada oyun oynatacak bi kart hiç değil derim ben

İşlemcinin sıcaklığı çok fazlaysa stok fan kullanıyorsanız ondanda olabilir
hiç bş ısınmıyor

Son düzenleme:

invy

80+ Bronze
adamın büyük ihtimal derdi psu zaten. o monitörde kartın bu hava sıcaklıklarında 40 ı aşmaması lazım. ram konusu ayrı hikaye. oynadığın oyuna vs bakıyor
Şimdi Sistemde sadece aida64 testini uzun şekilde yaptım arkada pubg açıkken orta yüksek ayarlarda 1080p değerleri koydum videoda Ve fortnitetada dx12 düşük Destansı ayarlardaki değerleri koydum yazıyla gayet açık şekilde buyrun bakın cevabınızı bekliyorum

VE ARKADA OYUN OYNARKEN MESELA PUBG DE GPU DEĞERLERİM DÜŞTÜ CPU YÜKSELDİ DROP YEDİM + FORTNİTE DA CPU 100 95 CİVARLARINDAYDI.
Buyrun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
İsmail
1920x1080 neredeyse ultra ayarlar kaç aydır uğraşıyorum ama yok fortnite PUBG özellikle drop oluyor cpu yüksek loldede bi anda cpu yükseliyor bunun çözümü ne artık i5 12400f e filanmı geçmem lzm %100 bile görüyor virüs filan yok 5 6 defa format attım her şey yüklü güncel videoda belli olmuyor gibi ama ben çok fazla fps drop yiyorum DSR da pek fayda etmiyor
Hocam o işlemci rtx3050 yi rahat rahat besler ama

invy

80+ Bronze

Bay Yaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet yaman
Psu nedir

Maalesef tv var ama Ethernet yetişmiyor şey yapayım bandicam den uygulama kaydı atayım arkada oyun oynarken aida64 ü kaydetsin
650w 80plus bronz rampage marka psu hazır sistem ile almıştım

• Beğen
Reaksiyonlar: invy

Froxy78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet
15 defa yapmışımdır

Bütün parçalara test yaptım sıkıntıda çıkmıyor
Hocam işlemciyi yüke sok sıkıntı yoksa ram ve ssd kıamından devam et

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Yiğit Yenigün
YOK Hocam herşeyi doğru ve düzgün değerleri verior testlerde
Sistemin aynısı bende var yarın unutmazsam test yaparız bı farklılık varmı

Bende bir iki defa drop fark ettim ama çok nadir olup rahatsız etmediği için üstüne düşmedim

sert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
seha
1920x1080 neredeyse ultra ayarlar kaç aydır uğraşıyorum ama yok fortnite PUBG özellikle drop oluyor cpu yüksek loldede bi anda cpu yükseliyor bunun çözümü ne artık i5 12400f e filanmı geçmem lzm %100 bile görüyor virüs filan yok 5 6 defa format attım her şey yüklü güncel videoda belli olmuyor gibi ama ben çok fazla fps drop yiyorum DSR da pek fayda etmiyor
Kardeşim fortnitede bi sıkıntı var oyunu indirirken genelde dokuları indirmiyor onun için epic laucher e gir kütüphane fortnitenin l alt köşesindeki 3noktaya bas orada seçenekler yada yönet e basıyorsun ikisinden birine basınca yüksek çözünürlüklü dokuları indiriyosun 15 gb yer kaplıyor drop sorunun gidiyor

Top Bottom