Neler Yeni

%100 cpu i3 12100f rtx 3050 yi besliyemiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Bu devirde çoğu kişi 16 GB Ram kullanıyor Benim sistemimden üstün kişiler bile
pc deki tüm servisleri kapatıp konsol gibi kullanmaya kullanmak diyorsan evet kullaılır. amao zaman o kayıt almak için kullandığın nvidia arayüzünü vs komple kapatmanı öneririm.
1703026631899.png
kıytırık dc bile bak nasıl ram tüketiyor? o zmaan ram yeterli gelicektir.

invy

80+ Bronze
pc deki tüm servisleri kapatıp konsol gibi kullanmaya kullanmak diyorsan evet kullaılır. amao zaman o kayıt almak için kullandığın nvidia arayüzünü vs komple kapatmanı öneririm. Alıntıyı görüntüle kıytırık dc bile bak nasıl ram tüketiyor? o zmaan ram yeterli gelicektir.
Sistemi kullanırken arka plan uygulamaları kapalı boşta %30 ram kullanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
o sadece programların arkada çalşıp işlemci tüketmesini engeller. rami hala işgal ediyor o programlar. kaldı ki en ufak bi etkinlik olursa misal dc den arama gelse arka plan olmaktan çıkarlar. bu da o geçişlerde takılmaya yol açabilir. çözüm diye başına sorun çıkarabilir o ayarlar.

invy

80+ Bronze
o sadece programların arkada çalşıp işlemci tüketmesini engeller. rami hala işgal ediyor o programlar. kaldı ki en ufak bi etkinlik olursa misal dc den arama gelse arka plan olmaktan çıkarlar. bu da o geçişlerde takılmaya yol açabilir. çözüm diye başına sorun çıkarabilir o ayarlar.
Neyse Hocam yarın hem oyun içindeki hem aida64 değerlerini atarım eyv
Mesaj otomatik birleştirildi:

Coil whine da var bilginize

Son düzenleme:

canakayx

80+
Monitörüm 1080p 22 inci lg lcd 60 hz 10 yıllık bide dönüştürücü ile kullanıyorum monitörün panelinden artık sesler geliyor ama oyun içi değerleri etkilemezki bu gpu dipte cpu tavan ultra ayarlar bide hele bi erangelden gpu düşüyor drop çok bariz belli oluyor önceki konularımdada videolar var
Sen bi monitorunu değiştir sonra onu dp ile bağla :) sistem alıp monitor almamak eski 60hz teknolojisiz monitoru kullanip buraya bunu yazmak ahmaklik

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes Tahir Özerhan
1920x1080 neredeyse ultra ayarlar kaç aydır uğraşıyorum ama yok fortnite PUBG özellikle drop oluyor cpu yüksek loldede bi anda cpu yükseliyor bunun çözümü ne artık i5 12400f e filanmı geçmem lzm %100 bile görüyor virüs filan yok 5 6 defa format attım her şey yüklü güncel videoda belli olmuyor gibi ama ben çok fazla fps drop yiyorum DSR da pek fayda etmiyor
Hocam bence sorun beslememeyle alakasız olabilir. bende zamanında senin gibi hata alıyordum. garantiye yolladım .anakart arızası çıktı .ücretsiz değişim yaptılar laptopta. bi bakın derim .desteğe ulaşıp sorun.sistemde nasıl döner bu işler bilmem.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
1920x1080 neredeyse ultra ayarlar kaç aydır uğraşıyorum ama yok fortnite PUBG özellikle drop oluyor cpu yüksek loldede bi anda cpu yükseliyor bunun çözümü ne artık i5 12400f e filanmı geçmem lzm %100 bile görüyor virüs filan yok 5 6 defa format attım her şey yüklü güncel videoda belli olmuyor gibi ama ben çok fazla fps drop yiyorum DSR da pek fayda etmiyor
Hocam birincisi 12100f rtx3060 ı ve rx6600 ü besleyebilicek kabiliyete sahip f/p bir işlemci. O ekran kartını neden aldınız? 12400F e geçecekseniz o ekran kartınıda değiştirin. Böyle bir şey yapacaksanız konu açın en iyi önerilerimizi yapalım.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yusuf Gümüş
o dönüştürücü o monitöre görüntüyü o kartla vvermez. verse de drop hissi yaratabilir. nvidia ve çoğu hdmi aygıtları böyle. o dönüştürücüleri amd için üretmişler resmen. gerçekten öyle gıcık bir durum var. frekansı 59.9 da sabitlemesi de bi şey zaten.
o ram o karta bahsettiğin oyunlarda yetmez abbi. rx580 le açtığımda aldığımb değerler 13 gb ları buluyor. msi afterburner aç göreceksin. 14 15 leri geçiyordur ram kullanımı. bu da droba neden olur. ssd nin sağlığınbı da kontrol et. o da düşmüştür uzun vadede kullandı isen. çünkü ram yetmediği için takas dosyssına binmiştir yük. rami yükselt. dönüştürücüyü de bu bahsettiğmden al.
Hocam aynı sistem var bende sadece erkan kartım rx 6600. 16 gb ram gayet yeterli şuanki oyunlarda. Önümüzdeki sene artık yetmemeye başlayacaktır ancak şuan gayet yeterli.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Berk
Senin problemin PUBG kaynaklı. Optimizasyon sıkıntısından dolayı FPS drop yiyorsun. Sisteminde problem yok.

Edit: İmzamdaki sistem ile ben bile fps drop yiyorum pubg'de.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
O ekran kartını benim işlemcim bile besliyor i3 10100f başka sorun vardır

TrAtaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Kürşat Çelikbaş
12100f 6600 ile bende benzer droplar yediğim oluyor. Pubg optimizasyonu en kötü olan oyunlardan birisi. Bu seviyede sistemler ile alabileceğin verim max bu kadar zaten.

TahinPekmez

80+ Silver
Senin problemin PUBG kaynaklı. Optimizasyon sıkıntısından dolayı FPS drop yiyorsun. Sisteminde problem yok.

Edit: İmzamdaki sistem ile ben bile fps drop yiyorum PUBG'de.
kanka bende asla drop olmuyor, rondo yeni haritada akıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ModArt-BLUE Hazır Sistem bu sistemi aldık arkadaşa gayet iyi besliyor aga

• Beğen
Reaksiyonlar: invy
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Hocam aynı sistem var bende sadece erkan kartım rx 6600. 16 gb ram gayet yeterli şuanki oyunlarda. Önümüzdeki sene artık yetmemeye başlayacaktır ancak şuan gayet yeterli.
adamın büyük ihtimal derdi psu zaten. o monitörde kartın bu hava sıcaklıklarında 40 ı aşmaması lazım. ram konusu ayrı hikaye. oynadığın oyuna vs bakıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,465
Üyeler
164,848
Son üye
poe1enjoyer