Neler Yeni

%100 cpu i3 12100f rtx 3050 yi besliyemiyor

invy

80+ Bronze
zaten testleri yaparken farkedersiniz.
bakın bi olay anlatayım da psu nun nasıl baş belası olacağını anlayın.
dediniz ya xeon vardı bende de.
işte yeğenime 16 gb ram x3450 yanına gtx750 sıfır 240 gb ssd 500 gb da hdd verdim. benim evimde gram problem çıkarmıyanpc çocuğun evinde bi gün düzgün çalışmadı.
diyor ki dayı kapanıyor.
iyi paşam paranı geri vereyimb diyorum. yok bu çok iyi adam et diyor.
çocuk geldi 2 gün yanımda kaldı baktık ramde macun izi kalmış. onu temizledik. gene sorun yokk. kapanma olmadı. gönderdim.
akşam mesaj gelmiş dayı gene kapanıyo bu diye.
aç kapa diski ssd yi yakıcak bi şey değil de.
zaten hdd güç kesip start vermeye başlamış en son. yani hdd gitti gidecek.
çocuğa önce bi psu gnderdim onda da nasılsa sata soketi yokmuş :D

gittim çocuğa sanırım 2004 den kalma bi psu gönderdim.
abi tüm sorunlar çözüldü inanır mısınız? versatilenin o bilmem ne kablolu bilmem ne psu su. bende gram sorun çıkarmadı. çocuğun evinde pc yi yakıcaktı az kaldı.
Hmm psunun ne kadar illet birsey olduğunu biliyorum hazır sistemlere koymasalar satamazlar zaten itopyaya servise göndersem sıkıntı yok dicekler çünkü bazen drop oluyor bazen olmuyor ama cpu kullanımı acayip yüksek psu gibi sanki ama isterseniz yarın bi 5 dk lık test atarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Hmm psunun ne kadar illet birsey olduğunu biliyorum hazır sistemlere koymasalar satamazlar zaten itopyaya servise göndersem sıkıntı yok dicekler çünkü bazen drop oluyor bazen olmuyor ama cpu kullanımı acayip yüksek
servislerde ups beslemeli en iyi gerilimi vericek şekilde test edilir. senin evindeki tesisatın kötü harmonikleri olmaz. o yüzden de sorun çıkmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: invy
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
en iyisi bile olsa sonuçta buzdolabı çamaşır makinesi ıvır zıvır var. emk harmoniğin dibine dibine vuruyorsun. psu da bundan etkileniyor.
game power game booster. bataklıktaki power alınmaz. alıcan fsp yi bakıcan keyfine.
he param yok abi diyorsan yapacak bi şey yok. bak benim de yok abi. ama ben tamirciyim. gidiyom hurdacıdan alıyorum fsp psu. tamir edip devam :D

• Beğen

invy

80+ Bronze
en iyisi bile olsa sonuçta buzdolabı çamaşır makinesi ıvır zıvır var. emk harmoniğin dibine dibine vuruyorsun. psu da bundan etkileniyor.
game power game booster. bataklıktaki power alınmaz. alıcan fsp yi bakıcan keyfine.
he param yok abi diyorsan yapacak bi şey yok. bak benim de yok abi. ama ben tamirciyim. gidiyom hurdacıdan alıyorum fsp psu. tamir edip devam :D
Aynen öyle aslında şimdi hocam napalım sorunu psumudur kesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
2. monitörün varsa aida 64 ü yan monitöre at oyun oynarken ordan voltajları izle. 12 volt zıplayacak.

invy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Psu nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef tv var ama Ethernet yetişmiyor şey yapayım bandicam den uygulama kaydı atayım arkada oyun oynarken aida64 ü kaydetsin
telefonu usb debn bağla wifi açıkken usb tethering yap. al sana çözüm :D

invy

80+ Bronze
telefonu usb debn bağla wifi açıkken usb tethering yap. al sana çözüm :D
Tamamdır hocam ben onu bir şekilde gönderirim yarın saat akşama gelirken akşam saatlerinde sizde bakarsanız çok sevinirim ilgilendiğiniz için teşekkürler umarım sorun psudur

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
gpu sıcaklığına bakarak monitörün 144 hz olduğunu düşünüyorum sistem güzel. ama o ram kullanımları çok tuhaf. bi şey işlemcinin rami adreslemesini engelliyor. bu ya kir. ya elektriksel hatadır. o kartta ram kullanımının coşması gerekli.
ben ramleri arkadaşıma iade etmemiş olsam sana rx580 li sistemimdeki kullanımları gösterebilirdim. ama pc yi açamıyorum bile :D anca ayın 5 inde ramleri satın alınca açabilrim.

1703023756976.png
baksana pubg mobile gibi bi oyujnda bile 11 gb a ulaşmışım ram kullaınımında. sen düşün gerisini.

1703023824251.png
bf v deki kullanım.

• Beğen

invy

80+ Bronze
gpu sıcaklığına bakarak monitörün 144 hz olduğunu düşünüyorum sistem güzel. ama o ram kullanımları çok tuhaf. bi şey işlemcinin rami adreslemesini engelliyor. bu ya kir. ya elektriksel hatadır. o kartta ram kullanımının coşması gerekli.
ben ramleri arkadaşıma iade etmemiş olsam sana rx580 li sistemimdeki kullanımları gösterebilirdim. ama pc yi açamıyorum bile :D anca ayın 5 inde ramleri satın alınca açabilrim.
60hz monitörüm bence kir olamaz sistem 2.5 aylık lolde bazen cpu 32 lerden 42 ye fırlıyor w da 30 w dan 40w a fırlıyor net psu bence gpu bi ara 130.8 w gördü drop yedim korumaya aldı max tdp 130w ztn ramlerin seri kodları vardı atabilirim istersen

Alıntıyı görüntüle baksana PUBG mobile gibi bi oyujnda bile 11 gb a ulaşmışım ram kullaınımında. sen düşün gerisini.

Alıntıyı görüntüle bf v deki kullanım.
Gta 5 te 10580 ram kullanımı olmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
işlemci kullanımı atlar durur o hiç problem değil.
60 hz de o ekran kartı aşırı ısınmış. hiçbir şey yapmadan 60 derece lmaması lazım.
144 hz de siyah ekran vs şikayetleri gelince amd vramleri yavaşlatmamayı tercih etmiş. bunun çözüm olduğunu gören nvidia da ramleri yavaşlatmıyor. ama bu 60 hz de olan bir şey değil. senin sistemde bu değerlerde o monitörde bi ısınma var.
ben monitörün 144 hz olduğunu düşünerek arıyordujm. ama böyle ise psu ihtimali aşırı yüksek.

abi bakmaya gerek yok. o monitörle o ekran kartı 58 derece olmaması lazım. ya ekran kartın da bozuldu ya psu bozuk. ama böyle giderse hem anakartın hem ekran kartındaki vrm üniteleri şişecek gibi duruyor. aidada gözükmeyen voltaj atlamaları var gibi duruyor.

invy

80+ Bronze
işlemci kullanımı atlar durur o hiç problem değil.
60 hz de o ekran kartı aşırı ısınmış. hiçbir şey yapmadan 60 derece lmaması lazım.
144 hz de siyah ekran vs şikayetleri gelince amd vramleri yavaşlatmamayı tercih etmiş. bunun çözüm olduğunu gören nvidia da ramleri yavaşlatmıyor. ama bu 60 hz de olan bir şey değil. senin sistemde bu değerlerde o monitörde bi ısınma var.
ben monitörün 144 hz olduğunu düşünerek arıyordujm. ama böyle ise psu ihtimali aşırı yüksek.
Isınma hele eskiden pubg de 70 fan devrinde 73 72 derece sabitti anlamadığım şekilde kendi kendine çözüldü bi düzensizlik var evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,562
Üyeler
164,868
Son üye
Talla0
Top Bottom