Neler Yeni

%100 cpu i3 12100f rtx 3050 yi besliyemiyor

invy

80+ Bronze
12 v gözükmüyo. insan malunm işlemleri yapardı :D stres esnasında hw info lu video at da onu izleyelim bari. ama ekran kartın da aşırı ısınıyor. bi sorun var gibi
EKRAN KARTI derece iyi ultra ayarlar çünkü buda fortnite DX12
1703020294803.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
abi hep karıştırıyorum :D hw mon ile voltajı görebilirsin. benim hatam. o programların yapımcılarına saygılar D

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
1703020643584.png

bak böyle en tepede voltajlar çıkar. stres ve oyunda burda çok aşırıo değişken varsa zıplama varsa sorun nerde çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cpu yükte iken voltaj 90 milivolt atlıyor 12 voltta. ve 30 saniyede 3 defa yaptı. bi problem var gibi. ,
stres testinin yanında ekran kartını da furmark a sokarsan görüceksin o psu çökecek.

invy

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

bak böyle en tepede voltajlar çıkar. stres ve oyunda burda çok aşırıo değişken varsa zıplama varsa sorun nerde çıkar.
sağolun ilgilendiğiniz için bu voltajları yarın atacam ani zıplama olabilir ztn cpu 60 dan 80e çıkıyor bi anda bu arada bu sizin attığınız voltajlar aida64 dekiyle aynı değilmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
sağolun ilgilendiğiniz için bu voltajları yarın atacam ani zıplama olabilir ztn cpu 60 dan 80e çıkıyor bi anda bu arada bu sizin attığınız voltajlar aida64 dekiyle aynı değilmi
ben aidayı açamazsanız diye örnek olarak attım.
ama bi zıplama var farkında iseniz.

invy

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Mesaj otomatik birleştirildi:

cpu yükte iken voltaj 90 milivolt atlıyor 12 voltta. ve 30 saniyede 3 defa yaptı. bi problem var gibi. ,
stres testinin yanında ekran kartını da furmark a sokarsan görüceksin o psu çökecek.
Psmu diyorsunuz yani sorun

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
psu düzgün değilse asus anakartlar görüntü vermez.
nvidia kartlar kendini frenler.
amd ekran kartları beğenmedi mi oyunu kapatıp wattman verir. böyle zıplayan voltajı olan bi psu da amd bi ekran kartını çalıştıramıyabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: invy

invy

80+ Bronze
psu düzgün değilse asus anakartlar görüntü vermez.
nvidia kartlar kendini frenler.
amd ekran kartları beğenmedi mi oyunu kapatıp wattman verir. böyle zıplayan voltajı olan bi psu da amd bi ekran kartını çalıştıramıyabilirsiniz.
Ekran kartında bazen kendini kısma yok az önce pubgde 97 gpu gördüm dropsuz ama cpu tavan tavan anlık voltaj artısından 50 dan 80 e fırlıyor olabilir fortniteda maç bekleme yerinde 90 gördü drop yedim gpu düştü bazende mesela pubg de yerden silah alıp sıktığım gibi drop atabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
o pc yi bi kere elden geçirmek isterdim. böyle uzaktan çok çözülecek bi şeye benzemiyor. any desk varsa uzaktanb bağlanayım bakayım. çünkü sorun psu gibi ama o da çok hafif sinyal veriyor. emin olamıyor insan.

invy

80+ Bronze
o pc yi bi kere elden geçirmek isterdim. böyle uzaktan çok çözülecek bi şeye benzemiyor. any desk varsa uzaktanb bağlanayım bakayım. çünkü sorun psu gibi ama o da çok hafif sinyal veriyor. emin olamıyor insan.
Anydeskim yokta Voltajları daha iyi anlamak için yarın uzun süreli yapıp video atabilirim söylediğiniz her testide yapıp gönderebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Anydeskim yokta Voltajları daha iyi anlamak için yarın uzun süreli yapıp video atabilirim söylediğiniz her testide yapıp gönderebilirim
zaten testleri yaparken farkedersiniz.
bakın bi olay anlatayım da psu nun nasıl baş belası olacağını anlayın.
dediniz ya xeon vardı bende de.
işte yeğenime 16 gb ram x3450 yanına gtx750 sıfır 240 gb ssd 500 gb da hdd verdim. benim evimde gram problem çıkarmıyanpc çocuğun evinde bi gün düzgün çalışmadı.
diyor ki dayı kapanıyor.
iyi paşam paranı geri vereyimb diyorum. yok bu çok iyi adam et diyor.
çocuk geldi 2 gün yanımda kaldı baktık ramde macun izi kalmış. onu temizledik. gene sorun yokk. kapanma olmadı. gönderdim.
akşam mesaj gelmiş dayı gene kapanıyo bu diye.
aç kapa diski ssd yi yakıcak bi şey değil de.
zaten hdd güç kesip start vermeye başlamış en son. yani hdd gitti gidecek.
çocuğa önce bi psu gnderdim onda da nasılsa sata soketi yokmuş :D

gittim çocuğa sanırım 2004 den kalma bi psu gönderdim.
abi tüm sorunlar çözüldü inanır mısınız? versatilenin o bilmem ne kablolu bilmem ne psu su. bende gram sorun çıkarmadı. çocuğun evinde pc yi yakıcaktı az kaldı.

Bay Yaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet yaman
6600 i3 12100f ikilisi var hiçbir oyunda drop yemiyorum hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: invy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR