Neler Yeni

%100 cpu i3 12100f rtx 3050 yi besliyemiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
hocam her oyunda msi afterburner açık droplara bakıyorum fortniteı mesela 2k altı oynarsam cpu tavan droptan oynanmıyor PUBG dede bilmiyorum bazı yerlere atladıgımda gpu 50 leri görüyor cpu 80 i fazla drop olmasada 0.1 sn lik 120 fps den 104 fps görüyor
0.1 sn lik droplar havadan yere indiğimde filan oluyor akıcılıgı etkiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dediğiniz gibi kolay olsa keşke :) Elimdeki ethernet kabloları 1 Metre TV Uzak Baya modeme TV de gine 106 inç 60hz
Ethernet kablosu çok pahalı bişey değil diye biliyorum modemi de 1 metre uzağınıza koymak sağlıklı değil çok masanızın veya modeminizin yerini değiştirmenizi öneririm bide

• Beğen
Reaksiyonlar: invy

invy

80+ Bronze
Ethernet kablosu çok pahalı bişey değil diye biliyorum modemi de 1 metre uzağınıza koymak sağlıklı değil çok masanızın veya modeminizin yerini değiştirmenizi öneririm bide
Modem hemen yanımda duruyor ama mecbur öyle bu türknetin routerı duvara asılı modem uzak olsa yetişmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
Profilinizden konularınıza kısa bir baktım sadece 1.5 sayfasına falan baktım 12 tane mi 13 tane mi aynı konuyu açmışsınız bi tamirciye veya bilen birine götürmeyi deneseniz belki daha yararlı olur ?

invy

80+ Bronze
Bakalım hayırlısı teşekkür ederim herkese denediğim gün haber veririm
1703016160995.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Bakalım hayırlısı teşekkür ederim herkese denediğim gün haber veririmAlıntıyı görüntüle
fotodaki monitörünsürücüsü. o önemsiz. ama vga dönüştürücüleri özellikle ek beslemesizler nedense sadece amd kartlarda düzgün çalışıyor. bende sony ses sistemi var o bile 16:9 formatlarda ya hiç çalışmıoyor ya drop vs yapıyor. sonuçta onda da 5 volttan alıyor gücü nvidiada da. ama amd kart değilse o dönüştürücüler insanı üzüyor. sırf bu yüzden ek beslemeli dönüştürücüler var.
bu drop hissiyatını kaldırır.
bir de o ekran kartı bildiğğim kadarı ile benim rx580 dden daha hızlı. bu da daha yüksek işlemci ihtiyacı demek değil. daha yüksek ram ihtiysacı da demek. eğer senin sistemde 16 gb varsa bu da darboğaza neden olabilir. ramin kaç?
1703016447728.png

• Beğen

invy

80+ Bronze
fotodaki monitörünsürücüsü. o önemsiz. ama vga dönüştürücüleri özellikle ek beslemesizler nedense sadece amd kartlarda düzgün çalışıyor. bende sony ses sistemi var o bile 16:9 formatlarda ya hiç çalışmıoyor ya drop vs yapıyor. sonuçta onda da 5 volttan alıyor gücü nvidiada da. ama amd kart değilse o dönüştürücüler insanı üzüyor. sırf bu yüzden ek beslemeli dönüştürücüler var.
bu drop hissiyatını kaldırır.
bir de o ekran kartı bildiğğim kadarı ile benim rx580 dden daha hızlı. bu da daha yüksek işlemci ihtiyacı demek değil. daha yüksek ram ihtiysacı da demek. eğer senin sistemde 16 gb varsa bu da darboğaza neden olabilir. ramin kaç?
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle Dönüştürcümde Böyle girişler yok dümdüz Ramim 2X8 Gskill ripjacs CL18 XMP1 3200 MHZ

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Öncelikle Dönüştürcümde Böyle girişler yok dümdüz Ramim 2X8 Gskill ripjacs CL18 XMP1 3200 MHZ
o dönüştürücü o monitöre görüntüyü o kartla vvermez. verse de drop hissi yaratabilir. nvidia ve çoğu hdmi aygıtları böyle. o dönüştürücüleri amd için üretmişler resmen. gerçekten öyle gıcık bir durum var. frekansı 59.9 da sabitlemesi de bi şey zaten.
o ram o karta bahsettiğin oyunlarda yetmez abbi. rx580 le açtığımda aldığımb değerler 13 gb ları buluyor. msi afterburner aç göreceksin. 14 15 leri geçiyordur ram kullanımı. bu da droba neden olur. ssd nin sağlığınbı da kontrol et. o da düşmüştür uzun vadede kullandı isen. çünkü ram yetmediği için takas dosyssına binmiştir yük. rami yükselt. dönüştürücüyü de bu bahsettiğmden al.

KnightDavion

80+ Bronze
1920x1080 neredeyse ultra ayarlar kaç aydır uğraşıyorum ama yok fortnite PUBG özellikle drop oluyor cpu yüksek loldede bi anda cpu yükseliyor bunun çözümü ne artık i5 12400f e filanmı geçmem lzm %100 bile görüyor virüs filan yok 5 6 defa format attım her şey yüklü güncel videoda belli olmuyor gibi ama ben çok fazla fps drop yiyorum DSR da pek fayda etmiyor

RTX 3050'yi i3 10105F ile kullanıyorum, rahatlıkla besliyor.

• Beğen

invy

80+ Bronze
o dönüştürücü o monitöre görüntüyü o kartla vvermez. verse de drop hissi yaratabilir. nvidia ve çoğu hdmi aygıtları böyle. o dönüştürücüleri amd için üretmişler resmen. gerçekten öyle gıcık bir durum var. frekansı 59.9 da sabitlemesi de bi şey zaten.
o ram o karta bahsettiğin oyunlarda yetmez abbi. rx580 le açtığımda aldığımb değerler 13 gb ları buluyor. msi afterburner aç göreceksin. 14 15 leri geçiyordur ram kullanımı. bu da droba neden olur. ssd nin sağlığınbı da kontrol et. o da düşmüştür uzun vadede kullandı isen. çünkü ram yetmediği için takas dosyssına binmiştir yük. rami yükselt. dönüştürücüyü de bu bahsettiğmden al.
Ram kullanımı 10.5 üstü olmuyor o kadar yok 9 10 arası geziniyor bahsettiğin dönüştürücünün linkini atarmısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Ram kullanımı 10.5 üstü olmuyor o kadar yok 9 10 arası geziniyor bahsettiğin dönüştürücünün linkini atarmısın
o oyunda o kartla o rm kullanımı bi problem zaten. bende 13 gb iken sen nasıl 10.5 de kalıyorsun ki?

invy

80+ Bronze
Zaten drop yediğimdede kullanım değerleri düşmüyor parçaların artıyor

o oyunda o kartla o rm kullanımı bi problem zaten. bende 13 gb iken sen nasıl 10.5 de kalıyorsun ki?
valla en max 11 gördü hiç 12 filan görmedim ben fortnite da 8 9 ram görürken arkadaşımda 11 12 ram kullanıyor sistemlerimiz yakın mesela şuan lolde 7809 mb kullanıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Zaten drop yediğimdede kullanım değerleri düşmüyor parçaların artıyor

valla en max 11 gördü hiç 12 filan görmedim ben fortnite da 8 9 ram görürken arkadaşımda 11 12 ram kullanıyor sistemlerimiz yakın
şidmi sen napacan? işlemci intel. işlemciyi rami sök. hepsini bi temiz yala. sonra da pamukla sil. sonra pinlere bak kir kırık vs var mı? eğer sorun yoksa yalamak çözebilir işi.

tiner de olur :D

invy

80+ Bronze
şidmi sen napacan? işlemci intel. işlemciyi rami sök. hepsini bi temiz yala. sonra da pamukla sil. sonra pinlere bak kir kırık vs var mı? eğer sorun yoksa yalamak çözebilir işi.

tiner de olur :D
hocam ramleri tak çıkar yaptım slotları değiştim fayda etmedi işlemcim zaten tekli ve çoklu çekirdek testinde gerektiği değerleri veriyor pinlerde sıkıntı filan olsaydı belli ederdi orada. asus prime h610mr d4 anakart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,790
Üyeler
164,910
Son üye
emirrrrrr8
Top Bottom