Neler Yeni

%100 cpu i3 12100f rtx 3050 yi besliyemiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
senin şu anda alabildiğin tek düzgün ram değeri lolde. geri kalan oyuhnlarda yüksek ram değerine ulaşamıyorsun. bunun nedeni bi nedenden ötürü işlemcin o rami adresleyemiyor. belki de yük ssd ye biniyor takas dosyası nedeni ile. bu ya sürücü hatası ya elektronik hatadır. sen bir sürücülerin düzgün ıolduğuna emin ol bence.

invy

80+ Bronze
senin şu anda alabildiğin tek düzgün ram değeri lolde. geri kalan oyuhnlarda yüksek ram değerine ulaşamıyorsun. bunun nedeni bi nedenden ötürü işlemcin o rami adresleyemiyor. belki de yük ssd ye biniyor takas dosyası nedeni ile. bu ya sürücü hatası ya elektronik hatadır. sen bir sürücülerin düzgün ıolduğuna emin ol bence.
Sürüclerim filan herşeyim doğru güncel ssd farklı sata ssd ile denemiştim windows bile kurmuştum ama aynıydı durum sistemi tek kanal çalıştırıcaktım güç gelmiyordu bu arada önceden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürüclerim filan herşeyim doğru güncel ssd farklı sata ssd ile denemiştim windows bile kurmuştum ama aynıydı durum sistemi tek kanal çalıştırıcaktım güç gelmiyordu bu arada önceden
PSUM Gamebooster ama 20 Dakika OCCT Testinden geçti ve oyunlarda ekran kartı tdp si 130w bile gördü bi ara 130.8

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami

PSUM Gamebooster ama 20 Dakika OCCT Testinden geçti ve oyunlarda ekran kartı tdp si 130w bile gördü bi ara 130.8
tek kanal bazı işlemciler açmayabiliyor. benim de eski x3450 açmamıştı. gıcık bir şey. bi probleme delalet etmeyebilir.
ama o psu mu? aman allahı.
abi bench ve stres programları pc yi aynı anda yüken sokamaz. oyudna çıkar sorun. sen bence bi arkadaşında varsa düzgün bir psu al dene. ve sürücülerin doğru olduğuna bence bi kez daha emin ol.

invy

80+ Bronze
tek kanal bazı işlemciler açmayabiliyor. benim de eski x3450 açmamıştı. gıcık bir şey. bi probleme delalet etmeyebilir.
ama o psu mu? aman allahı.
abi bench ve stres programları pc yi aynı anda yüken sokamaz. oyudna çıkar sorun. sen bence bi arkadaşında varsa düzgün bir psu al dene. ve sürücülerin doğru olduğuna bence bi kez daha emin ol.
Benim arkadaşımın ekran kartı dahil tüm bileşenleri gamebooster sorunsuz herşeyi hazır sistemdi direk HWinfodanda değerlere bakmıştım oyun sırasında filan herhangibirk kısıtlama olmuyordu Bu arada bende GTX 750 Xeon 3450 3.8 ghz kullanıyordum eskiden Gine cpum %90 %100 leri görüyordu sistemi AİDA64 Den 2.5 saat sistem kararlılık testine sokmuştum sistem hala açıktı parçalarda fazla ısınmamıştı Psuluk bir şey yok bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
Benim arkadaşımın ekran kartı dahil tüm bileşenleri gamebooster sorunsuz herşeyi hazır sistemdi direk HWinfodanda değerlere bakmıştım oyun sırasında filan herhangibirk kısıtlama olmuyordu Bu arada bende GTX 750 Xeon 3450 3.8 ghz kullanıyordum eskiden Gine cpum %90 %100 leri görüyordu sistemi AİDA64 Den 2.5 saat sistem kararlılık testine sokmuştum sistem hala açıktı parçalarda fazla ısınmamıştı Psuluk bir şey yok bence.
aida 64 indiriyorsun abi, ordan algılayıcı açıyorsıun.
sonra aida 64 stres testini açıyorsun. yalnız cpu fpu memory olacak şekilde. gpu yu ekleme sakın. donar pc.
stres öncesi ve sonrası fotoları karşılaştırıyoruz.
hw infoyu açıyorsunn alta alıp oyuna giriyorsun. oyuna girmeden önce ve oyunda ikenki voltaj değerlerinin fotosunu karşılaştırıyoruz.
bakalım psu yeterli mi değil mi? yeterliyse anakartta problem çıkabilir.

he bi de. benim hep bi sözüm vardır.
oyun bilgisayarı ısınmıyorsa korkacan abi :D

• Beğen
Reaksiyonlar: invy

invy

80+ Bronze
aida 64 indiriyorsun abi, ordan algılayıcı açıyorsıun.
sonra aida 64 stres testini açıyorsun. yalnız cpu fpu memory olacak şekilde. gpu yu ekleme sakın. donar pc.
stres öncesi ve sonrası fotoları karşılaştırıyoruz.
hw infoyu açıyorsunn alta alıp oyuna giriyorsun. oyuna girmeden önce ve oyunda ikenki voltaj değerlerinin fotosunu karşılaştırıyoruz.
bakalım psu yeterli mi değil mi? yeterliyse anakartta problem çıkabilir.

he bi de. benim hep bi sözüm vardır.
oyun bilgisayarı ısınmıyorsa korkacan abi :D
testi kaç dakika yapıyım aida64
1703019292048.png

invy

80+ Bronze
testi 10 saniye bile yapsan yeter. ama alttaki voltaj sekmeleri önemli. siz hepn sıcaklığa bakıyorsunuz. ama voltaj dengesizliği voltajdan çıkar. hoş en kestirmesi multimetre. ben öyle ölçüyorum. pıt diye çıkıyor hata.
fazla artarsamı hata çıkar düşersemi voltaj bakıcam hatta video atııyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
fazla artarsamı hata çıkar düşersemi voltaj bakıcam
gezinmemeli. 12 voltun %10 tolerans sınırlarında maksimum 12.6 volt ile 11.4 arasında kalması gerekli. eğer salt işlemci yükü ile 0.3 üstü bir oynama varsa bu sorun demektir. bu arad sen 2 ay önce de konu açmışsın 2 aydır çözülmeyen bir sorun mu bu*

invy

80+ Bronze
gezinmemeli. 12 voltun %10 tolerans sınırlarında maksimum 12.6 volt ile 11.4 arasında kalması gerekli. eğer salt işlemci yükü ile 0.3 üstü bir oynama varsa bu sorun demektir. bu arad sen 2 ay önce de konu açmışsın 2 aydır çözülmeyen bir sorun mu bu*
video geliyor hemen

2 aydır çözülmeyen sorun evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
bartında olsan getir bakalıkm diyeem de. sen kimbilir nerdesin.

benim eksi külüstür psu ları takar denerdik :D

• Beğen
Reaksiyonlar: invy

invy

80+ Bronze

voltajlarda sıkıntı varmı? hw info atıcam şimdi

1703020029899.png

PUBG

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hami
12 v gözükmüyo. insan malunm işlemleri yapardı :D stres esnasında hw info lu video at da onu izleyelim bari. ama ekran kartın da aşırı ısınıyor. bi sorun var gibi

hw infoda voltajların olduğu kısımları atmalısın. onlar önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,901
Üyeler
166,102
Son üye
butler21
Top Bottom