Neler Yeni

%100 cpu i3 12100f rtx 3050 yi besliyemiyor

invy

80+ Bronze
Vallah hocam i3 12100 f rtx 3050 li sistemim var rdr CS go 2 GTA vesaire her oyunu ultrada rahat fbs ler de sıfır drop oynuyorum bence sen parçalara velan bı baktır sıkıntı olmuş olabilir
valla 2.5 aydır uğraşıyoruzm parçalarda 1 tane sorun bile çıkmadı testlerde sorun ya psu yada monitör voltajların videoya arkadaş bakar bi ara bilmiyorum artık

TahinPekmez

80+ Silver
%100 cpu kullanımı gördüm sabit :( orta ultra ayarlarda ve elime flash aldıgımdada drop attı
cpu nun %100 olması işlemciyi boşta birseyin kullandigini söylüyor. ya virüs var ya sistem dosyaları bozuk yada bir uygulama kullaniyor işlemciyi.
sistem boşken ctrl+alt+del yaparak cpu nun ne kadari bosta kullaniliyor bir bak.
bence temiz bir kurulum sonrası chipset ve windows güncellemelerini yap.

sert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
seha
valla 2.5 aydır uğraşıyoruzm parçalarda 1 tane sorun bile çıkmadı testlerde sorun ya psu yada monitör voltajların videoya arkadaş bakar bi ara bilmiyorum artık
Knk bide windows11 de bilgisayarında optimizasyon sıkıntıları oluşturabilir

invy

80+ Bronze
cpu nun %100 olması işlemciyi boşta birseyin kullandigini söylüyor. ya virüs var ya sistem dosyaları bozuk yada bir uygulama kullaniyor işlemciyi.
sistem boşken ctrl+alt+del yaparak cpu nun ne kadari bosta kullaniliyor bir bak.
bence temiz bir kurulum sonrası chipset ve windows güncellemelerini yap.
30 defa format attım artık vallahi yeter Kaspersky da var virüs yok bütün chipsetler fln yüklü
1703105810498.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk bide windows11 de bilgisayarında optimizasyon sıkıntıları oluşturabilir
win 10 pro

sert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
seha
Kardeşim fortnitede bi sıkıntı var oyunu indirirken genelde dokuları indirmiyor onun için epic laucher e gir kütüphane fortnitenin l alt köşesindeki 3noktaya bas orada seçenekler yada yönet e basıyorsun ikisinden birine basınca yüksek çözünürlüklü dokuları indiriyosun 15 gb yer kaplıyor drop sorunun gidiyor
Hocam bunu bi deneyin

zorlu123123

80+ Bronze
30 defa format attım artık vallahi yeter Kaspersky da var virüs yok bütün chipsetler fln yüklüAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

win 10 pro
bende 11400 f var 3060 ti fortnite ve cs de ön belleği yetersiz oldugu için drop giriyor sözde ekran kartını besler ama oyunlar özellikle online rekabetçilerde önbellek sıkıntısı çekiyorum lol de 600 fps görüyorum ama fortniede 150 ortalama ama durmadan fps drop giriyor bu tarz oyunlar oynuyorsanız ryzen serisine geçin minimum 5600x denemediğim ayar kalmadı çözüm l3 önbelleği yüksek işlemcide

sizin çektiğiniz sorunlardan bıktıgım için 7800x3d sisteme geçtim çözümü yok senin problemlerinin

en iyi çözüm hone adlı uygulamayı indir
bütün ayarları aç tiklerini
razer cortex indir gereksiz herşeyi kapat oyunlara girmeden dropların sertliği yumuşar ama çözümü yok ben böyle kullandım sistemi 2 yıl

invy

80+ Bronze
oyunları 2k açsam bile cpu 75 80 görebiliyor

sert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
seha
kanka eyvallah yardım içinde çözebileceğimizi sanmam öyle basit bir şey değil 3 aydır uğraşıyorum kaç tane konu açmışımdır basit birşeyden kaynaklanmıyor durum belliki.
Knk ben de bilgisayarımı ilk topladığımda oyun oynayamıyorum bu tarz sıkıntılardan dolayı elimden geleni yaparım

• Beğen
Reaksiyonlar: invy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom