Sorun darboğaz kardeşimArkadaşlar oyuna giirdiğimde CPU kullanımı %100 oluyor ve oyun kasıyor sıcaklıklar normal sebebi ne olabilir
çift çekirdek bir işlemci ve win7 işletim sistemi kullanıyorum 70 derecelerde bir performans almıştım diye hatırlıyorum ama afterburner ile tekrar test edip göndereceğim sizeişlemci özelliklerini bile bulamadım doğru düzgün =( 4 çekirdek olduğunu tahmin ediyorum 12mb galiba eski bir işlemci ama ben core 2 duo e7400 ile daha fazla fps alıyordum masaüstü işlemcisi o ama yıllar önceydi. win 10 kullanıyorsan arka planda telemetry , defender , runtime broker gibi uygulamalar çalışıyor olabilir. hizmet olarak görünürler . oyunlarda cpu kaç dereceye çıkıyor max 90 derece verilmiş internetteki bilgide
daha iyi olur. 20 fpslere düştüğünde sıcaklık çok yükseliyorsa bakım zamanı gelmiştir , yükselmiyorda işlemci %100e vuruyorsa yazılımsaldır ona göre bir şeyler yapmaya çalışırızçift çekirdek bir işlemci ve win7 işletim sistemi kullanıyorum 70 derecelerde bir performans almıştım diye hatırlıyorum ama afterburner ile tekrar test edip göndereceğim size
kusura bakmayın biraz geç yazdımdaha iyi olur. 20 fpslere düştüğünde sıcaklık çok yükseliyorsa bakım zamanı gelmiştir , yükselmiyorda işlemci %100e vuruyorsa yazılımsaldır ona göre bir şeyler yapmaya çalışırız
hepsini denemiştim ancak sonuca varamadım sanırım olmuycakoyundaki çözünürlüğü kontrol edip düşürür müsün fps artacak mı eğer biraz da olsa arrtıyorsa oyun ayarlarını kontrol et gölgeleri falan kapat entegre grafik belleği yetmiyor olabilir eskiye dönmezse
oyun açıkken görev yöneticisini açıp seçeneklerden her zaman üstte konumuna al ve oyun ekranına tıkla, sıralamayı CPU yazan kısma değiştir . işlemci %100ken hangi uygulama ve servislerin kullandığını görebiliriz