Neler Yeni

100 dereceyi gören 12400f için kule tipi soğutucu önerisi

Tilsch

80+ Bronze
Bütçe konusunda şimdilik bir kısıtlama yok.Aklıma yatan ve verdiğim paraya değecek bir soğutucu arıyorum,önerilerinizi bekliyorum.

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin
İşlemcini değiştirme gibi bi durumun var mı ileride ?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Bütçe konusunda şimdilik bir kısıtlama yok.Aklıma yatan ve verdiğim paraya değecek bir soğutucu arıyorum,önerilerinizi bekliyorum.

Tilsch

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcini değiştirme gibi bi durumun var mı ileride ?
Yok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

lga 1700 kitleri dahil midir fiyatlara hocam?Bir de siz hangisini önerirsiniz f/p olarak?

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Yok hocam

lga 1700 kitleri dahil midir fiyatlara hocam?Bir de siz hangisini önerirsiniz f/p olarak?
hocam ninja 5 ayı gibi bişey giriş seviyesi sıvı soğutmalarla rekabet ediyor alabiliyosanız onu alın. hepsi iş görür soğutucular hiçbiri pişman etmez bütçe belirtmediğiniz için fiyatına göre sıraladım lga1700 kiti hakkında bilgim yok bu arada ayrıca satın almanız gerekebilir

Tilsch

80+ Bronze
hocam ninja 5 ayı gibi bişey giriş seviyesi sıvı soğutmalarla rekabet ediyor alabiliyosanız onu alın. hepsi iş görür soğutucular hiçbiri pişman etmez bütçe belirtmediğiniz için fiyatına göre sıraladım lga1700 kiti hakkında bilgim yok bu arada ayrıca satın almanız gerekebilir
Bende corsair 4000d airflow var.Sığma durumu için hangi ölçütüne bakıyoruz bu fanlarda

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Bende corsair 4000d airflow var.Sığma durumu için hangi ölçütüne bakıyoruz bu fanlarda
corsair 4000d airflow gibi bi kasa varsa bence biraz paraya kıyıp sıvı soğutma alınabilir

Tilsch

80+ Bronze
corsair 4000d airflow gibi bi kasa varsa bence biraz paraya kıyıp sıvı soğutma alınabilir
Şu anki fiyatına baktım da kasanın ben neredeyse yarı fiyatına aldım yaklaşık 20 gün önce.Bu fiyatlar ne öyle.

Hocam kasayı görünce zengin sandınız herhalde :ROFLMAO:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
o kasayı sığmıcak soğutucu görmedim daha. derinliğine bakman lazım sıvı soğutma takcaksanda yukarıdaki vida deliklerine

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Şu anki fiyatına baktım da kasanın ben neredeyse yarı fiyatına aldım yaklaşık 20 gün önce.Bu fiyatlar ne öyle.

Hocam kasayı görünce zengin sandınız herhalde :ROFLMAO:
çok sevdiğim bi kasa bide beyaz renk de bayılayım gece gece

Tilsch

80+ Bronze
çok sevdiğim bi kasa bide beyaz renk de bayılayım gece gece
Hocam salaklık yapıp 2100 e kaçırdım stok vardı almadım.Ben alacak olunca da stok bitmiş,mecbur siyah aldım.Ama memnunum beyaz yakışmazmış şimdiki yerine.

Bu işlemci neden bu kadar ısınabiliyor ki?
Hocam stok fanı çok berbat.Youtube da testleri var 96 ya kadar çıkabiliyor stok fan varken.Ben valorant ve rdr2 de 100 ü gördüm bugün.Rekora koşuyor benim işlemci.

o kasayı sığmıcak soğutucu görmedim daha. derinliğine bakman lazım sıvı soğutma takcaksanda yukarıdaki vida deliklerine
Sıvı soğutma için sağlam ve uygun fiyatlı ne önerirsiniz? belki değerlendirebilirim.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Hocam salaklık yapıp 2100 e kaçırdım stok vardı almadım.Ben alacak olunca da stok bitmiş,mecbur siyah aldım.Ama memnunum beyaz yakışmazmış şimdiki yerine.

Hocam stok fanı çok berbat.Youtube da testleri var 96 ya kadar çıkabiliyor stok fan varken.Ben valorant ve rdr2 de 100 ü gördüm bugün.Rekora koşuyor benim işlemci.

Sıvı soğutma için sağlam ve uygun fiyatlı ne önerirsiniz? belki değerlendirebilirim.
hocam uygun fiyatlı dediğiniz ne kadar yani

Top Bottom