Bütçe konusunda şimdilik bir kısıtlama yok.Aklıma yatan ve verdiğim paraya değecek bir soğutucu arıyorum,önerilerinizi bekliyorum.
Yok hocamİşlemcini değiştirme gibi bi durumun var mı ileride ?
lga 1700 kitleri dahil midir fiyatlara hocam?Bir de siz hangisini önerirsiniz f/p olarak?Scythe NINJA 5 SCNJ-5000 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Scythe NINJA 5 SCNJ-5000 İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Scythe NINJA 5 SCNJ-5000 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comArctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.136,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comSnowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam ninja 5 ayı gibi bişey giriş seviyesi sıvı soğutmalarla rekabet ediyor alabiliyosanız onu alın. hepsi iş görür soğutucular hiçbiri pişman etmez bütçe belirtmediğiniz için fiyatına göre sıraladım lga1700 kiti hakkında bilgim yok bu arada ayrıca satın almanız gerekebilirYok hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
lga 1700 kitleri dahil midir fiyatlara hocam?Bir de siz hangisini önerirsiniz f/p olarak?
Bende corsair 4000d airflow var.Sığma durumu için hangi ölçütüne bakıyoruz bu fanlardahocam ninja 5 ayı gibi bişey giriş seviyesi sıvı soğutmalarla rekabet ediyor alabiliyosanız onu alın. hepsi iş görür soğutucular hiçbiri pişman etmez bütçe belirtmediğiniz için fiyatına göre sıraladım lga1700 kiti hakkında bilgim yok bu arada ayrıca satın almanız gerekebilir
corsair 4000d airflow gibi bi kasa varsa bence biraz paraya kıyıp sıvı soğutma alınabilirBende corsair 4000d airflow var.Sığma durumu için hangi ölçütüne bakıyoruz bu fanlarda
Şu anki fiyatına baktım da kasanın ben neredeyse yarı fiyatına aldım yaklaşık 20 gün önce.Bu fiyatlar ne öyle.corsair 4000d airflow gibi bi kasa varsa bence biraz paraya kıyıp sıvı soğutma alınabilir
Hocam kasayı görünce zengin sandınız herhaldecorsair 4000d airflow gibi bi kasa varsa bence biraz paraya kıyıp sıvı soğutma alınabilir
o kasayı sığmıcak soğutucu görmedim daha. derinliğine bakman lazım sıvı soğutma takcaksanda yukarıdaki vida deliklerineBende corsair 4000d airflow var.Sığma durumu için hangi ölçütüne bakıyoruz bu fanlarda
çok sevdiğim bi kasa bide beyaz renk de bayılayım gece geceŞu anki fiyatına baktım da kasanın ben neredeyse yarı fiyatına aldım yaklaşık 20 gün önce.Bu fiyatlar ne öyle.
Hocam kasayı görünce zengin sandınız herhalde
Hocam salaklık yapıp 2100 e kaçırdım stok vardı almadım.Ben alacak olunca da stok bitmiş,mecbur siyah aldım.Ama memnunum beyaz yakışmazmış şimdiki yerine.çok sevdiğim bi kasa bide beyaz renk de bayılayım gece gece
Hocam stok fanı çok berbat.Youtube da testleri var 96 ya kadar çıkabiliyor stok fan varken.Ben valorant ve rdr2 de 100 ü gördüm bugün.Rekora koşuyor benim işlemci.Bu işlemci neden bu kadar ısınabiliyor ki?
Sıvı soğutma için sağlam ve uygun fiyatlı ne önerirsiniz? belki değerlendirebilirim.o kasayı sığmıcak soğutucu görmedim daha. derinliğine bakman lazım sıvı soğutma takcaksanda yukarıdaki vida deliklerine
hocam uygun fiyatlı dediğiniz ne kadar yaniHocam salaklık yapıp 2100 e kaçırdım stok vardı almadım.Ben alacak olunca da stok bitmiş,mecbur siyah aldım.Ama memnunum beyaz yakışmazmış şimdiki yerine.
Hocam stok fanı çok berbat.Youtube da testleri var 96 ya kadar çıkabiliyor stok fan varken.Ben valorant ve rdr2 de 100 ü gördüm bugün.Rekora koşuyor benim işlemci.
Sıvı soğutma için sağlam ve uygun fiyatlı ne önerirsiniz? belki değerlendirebilirim.