bugün linki sanş eseri gördüm modeme ihtiyacım vardi sabah siparişini cektim aksam kapidaydi kargo. şuan kullanıyorum on numara modem. menzili cok denemez ama piyasada bulunanlara kiyasla iyi
keenetic her zaman daha iyidirbugün linki sanş eseri gördüm modeme ihtiyacım vardi sabah siparişini cektim aksam kapidaydi kargo. şuan kullanıyorum on numara modem. menzili cok denemez ama piyasada bulunanlara kiyasla iyi
5Ghz fiyatlari 2-2.5kkeenetic her zaman daha iyidir
ikinci el param güvende ile 1300tlye alabilirsin5Ghz fiyatlari 2-2.5k
bu modemide 1000tl altına bulursun ikinci elini hem gelmişsin arada iki kafı fiyat farkı olan modemleri karşılaştırıyorsun keenetic onlarca youtuberlara reklam yaptırdır ürünlerini gönderdi bu sayede bilinir oldu adamlar reklamlarını iyi yaptılar diğer modemlerden farkları yok bence bizzat kullanıyorum oooo çok mükkemmel diyeceğim bir şeyini göremedimnikinci el param güvende ile 1300tlye alabilirsin
bu tarz uygun fiyatlı modemlerde menzül çok aşırı olamıyor hemde yasalardan olayı çok fazla menzül yapamiyorlar insanlar buyüzden 2-3 cihaz ile mesh sistemi yapıyorlarbugün linki sanş eseri gördüm modeme ihtiyacım vardi sabah siparişini cektim aksam kapidaydi kargo. şuan kullanıyorum on numara modem. menzili cok denemez ama piyasada bulunanlara kiyasla iyi