KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
oyun için 20 liralık klavye de kullanabilirsinoyun için kullancak olmam
oyun için 20 liralık klavye de kullanabilirsinoyun için kullancak olmam
Klavye siparişim iptal olmuş parayı geri yollamışlar.Beyler şimdi baktım stoğu yok, bende sipariş gözükmüyor ama faturasını kestilerAmazon' a yazayım çünkü klavyenin normal fiyatı 450₺...
![]()
GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bunu alabilirsiniz. Mekanik beklemeyin zaten bu bütçede. İyi bir klavye.
![]()
GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB-487L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
aynen heralde alınabilecek en iyi klavye bu deeğilmi![]()
Klavye siparişim iptal olmuş parayı geri yollamışlar.sağlık olsun hocam fakirin yüzü gülmez zaten![]()
Evet.aynen heralde alınabilecek en iyi klavye bu deeğilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten 20 tl lik lavye kullanıyom shift tuşu serçe parmağımdan küçük simdi ben nasıl oyniyim bunlaoyun için 20 liralık klavye de kullanabilirsin
hocam herkes bu klavyeyi attı bunu alıcam![]()
Hayırlı olsun şimdiden.hocam herkes bu klavyeyi attı bunu alıcam
inşallah dolandırılmamışsınBeyler şimdi baktım stoğu yok, bende sipariş gözükmüyor ama faturasını kestilerAmazon' a yazayım çünkü klavyenin normal fiyatı 450₺...
ya gaming dedim shift tuşu büyük olsun simdi bende 20 tlik klavye var shift tuşu fotoğrafını atacam bakınPhilips SPK8264 Siyah Rainbow Aydınlatmalı Gaming Oyuncu Fiyatı (hepsiburada.com) Işıqlı mışıqlı , sessiz , şık
Shift tuşlarının ikisi de büyük klavyedeya gaming dedim shift tuşu büyük olsun simdi bende 20 tlik klavye var shift tuşu fotoğrafını atacam bakın