Yardım 100 TL ile bitcoin almak

Xsamew

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
385
Arkadaşlar 100 tl ile eth bitcion bilmem ne almak istiyorumda hangisini alim hangi siteden alim ne alim

bir bilginiz olmadan böylesi işlere girmenizi önermiyorum

Arkadaşlar 100 TL ile eth bitcion bilmem ne almak istiyorumda hangisini alim hangi siteden alim ne alim
bu soruyu sorduğunuza göre bilginiz 0 o yüzden hiç bir şey almayın kimsenin de bundan al diye yatırım tavsiyesi vermesini beklemeyin ki bu konuda tecrübeli olan kimse bunu ücretsiz şekilde yapmaz

bu soruyu sorduğunuza göre bilginiz 0 o yüzden hiç bir şey almayın kimsenin de bundan al diye yatırım tavsiyesi vermesini beklemeyin ki bu konuda tecrübeli olan kimse bunu ücretsiz şekilde yapmaz
sa kardeş xrp veya başka alt coin varsa bana satabilirmisin bişey denicem

sa kardeş xrp veya başka alt coin varsa bana satabilirmisin bişey denicem
benim satmama gerek yok binance gibi borsa uygulamalarından direkt olarak satın alabilirsin

Knk 18 yaşından küçüğüm ve bynogamei borsa olarak kullancam payeer hesabı açtım onda coin transferlerinde kimlik istenmediği söyleniyor ama emin olamadım bana 1 xrp satarsan hem emin olurum baynogamede rahat işlem yaparım neden bynogameden almıyosun dersen en az 100tl istiyo bende 100 lira yancağına 2 3 lira gitsin diye istiyorum eğer yardımcı olursan paparadan 4.87 ödeyebilirim nolur yardımcı ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,878
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri