100 tl mouse

FlexProd

80+
Reaksiyon skoru
1
100 bütçem var basmamazlık yapmayacak sıkıntı çıkarmayacak mouse önerir misiniz?

100 bütçem var basmamazlık yapmayacak sıkıntı çıkarmayacak mouse önerir misiniz?
nasıl bir mouse istiyorsun rgb li makro tuşlu delikli nasıl bir mouse istiyorsun ona göre tavsiye verebilirim

A4 Tech X7 Oscar Neon X89 Maze
Philips SPK9313
Philips G304 SPK9304

Cuma akşamına kadar bütçene ekleme yapabilirsen, kaliteli mouselar oluyor.
d3.webp
d1.webp

Cuma akşamına kadar bütçene ekleme yapabilirsen, kaliteli mouselar oluyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Merhaba
İzleme Hızı: 200+ ips'li
Rapor Oranı: 125~1.000 Hz/sn
BU 2 özelliği barındıran mouse önerebilirmisin bütçem 150tl gaming gecesinide bekleyebilirim.gaming gecesinde bu 2 özellikte olan mouseler geliyormu
rapor oranı bazı yerlerde "tarama hızı, bildirim hızı" diyede geçiyor biaz araştırmıştım.

Son düzenleme:
hocam indirimle bilinik steel series logitech gibi markaların rampage everest frisby gibi çöp markaların eşyalarını kullanmayın ben 4 sene everest kullandım sonra rival 300s e getim inanın o paralar hakediliyor indirimle almanı öneriim

hocam indirimle bilinik steel series logitech gibi markaların rampage everest frisby gibi çöp markaların eşyalarını kullanmayın ben 4 sene everest kullandım sonra rival 300s e getim inanın o paralar hakediliyor indirimle almanı öneriim
brom tam olaran ne almalıyız marka olarak
İzleme Hızı: 200+ ips'li
Rapor Oranı, tarama hızı, bildirim hızı: 125~1.000 Hz/sn
bu 2 özelliği barındıran mouse bulurmuyuz gaming gecesinden

Geri