Abi Mario açarmı.
Abi Mario açarmı.
Komikoff. itiraf ediyorum. bu konuyu troll olarak açtım. umarım uyarı puanı almam. HEY! Sana diyorum, mesajları kontrol eden sayın yönetici.
itiraf edenin cezası azalıyodu dimi
Bari 1000 TL desen hiç olmasın xeonlu vardır.off. itiraf ediyorum. bu konuyu troll olarak açtım. umarım uyarı puanı almam. HEY! Sana diyorum, mesajları kontrol eden sayın yönetici.
100 TL bütçem var. pc önerisi yaparmısınız? biliyorumki 100 TL pc yoktur veya olsa bile çok kötüdür. ama benim için bilgisayar olması yeterli.
o video eski mi adamların daha bu hafta yayınlanmış olan 50 kuruşa pc toplama videosu var tabi parçaları tanıdıklardan eskiciden aldıkları için öyle sen sahibindenden toplasan aynısı en az 50-100 tlbu video çok eski. şimdi o pc 1000 TL'dir kesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ooff, demek biraz uğraşmam gerekicek.
Abi Mario açarmı.
bütçeyi biraz artırabilirsen bunu al https://market.samm.com/raspberry-pi-zero-wh100 TL bütçem var. pc önerisi yaparmısınız? biliyorumki 100 TL pc yoktur veya olsa bile çok kötüdür. ama benim için bilgisayar olması yeterli.
Çok eğlendik şaka pompası,teşekkürler.off. itiraf ediyorum. bu konuyu troll olarak açtım. umarım uyarı puanı almam. HEY! Sana diyorum, mesajları kontrol eden sayın yönetici.