batuhan0088
80+ Bronze
Pubg kodunu nasıl nerede aktifleştiriyoruz.
sms geldiyse kodu pubg de mağaza bölümüne gir sol altta hediyo kodu yazan yer var oraya tıklaPUBG kodunu nasıl nerede aktifleştiriyoruz.
Bulamadım. Dükkan kısmına girdiğimde sol altta herhangi bir ibare göremedim.sms geldiyse kodu PUBG de mağaza bölümüne gir sol altta hediyo kodu yazan yer var oraya tıkla
Mağazaya gir sonra eşyalara tıkla sol altta gözükücekBulamadım. Dükkan kısmına girdiğimde sol altta herhangi bir ibare göremedim.
Nasıl ya benim bildiğim paketteki smsten gidiyor sanıyordumsmslere 2.5tl para kesiyormus 2 defa yanlıs göndermiştim 7 lira telefonuma eklemiş
PLAYSTORE dediği Google Play değil PLAYSTORE diye türk telekomun web sitesi var orada geçerlibende de hata veriyor.
biliyorum ama yinede hata veriyorPLAYSTORE dediği Google Play değil PLAYSTORE diye türk telekomun web sitesi var orada geçerli
bende varda satmaya gerek yok 20 tl yi dürüp bir yerimemi monte edicem1 adet PUBG kasa kodu ben de arıyorum. Piyasası 20 civarı
Her ay yeniden atman lazım herhalde sms ve de pugb kodu da her ay alınabiliyor herhalde.Merhaba bende yaptım. Aralığa kadar her ay verecek sanırım değil mi? PUBG tek seferlik ama bakiye 50 50 aralığa kadar gelecek mi? Ve tekrar SMS atmaya gerek var mı ay başı geldiğinde kendisi yeni kodu gönderecek mi?