100 tl steam oyun önerileri

Arthur Morganx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
424
arkadaşlar hangi oyunları önerirsiniz hikayeli online olabilecek shooter aksiyon hikayeli oyunlar olabilir metro serisini almak istiyorum ama 3 oyunu da oynamak istemiyorum oyun eski olduğu için grafikler kötü olcağını düşünüyorum metronun son oyununu oynasam olur mu siz ne önerirsiniz

Grafikleri kotu degil oyunlarin. Atmosferden dolayi fark edilmiyor texture kotulugu.

Ki Crysis oyunlarida eski ama hala cillop gibi grafikleri var. Eskilik kotu grafik demek degil

arkadaşlar hangi oyunları önerirsiniz hikayeli online olabilecek shooter aksiyon hikayeli oyunlar olabilir metro serisini almak istiyorum ama 3 oyunu da oynamak istemiyorum oyun eski olduğu için grafikler kötü olcağını düşünüyorum metronun son oyununu oynasam olur mu siz ne önerirsiniz
Metro serisini yeni bitirmiş biri olarak ilk 2 oyun beni daha çok sardı.
Ve grafiklerin kötü olması oyunun sarmayacağı veya kötü olacağı anlamına gelmiyor.

S.T.A.L.K.E.R Bundle var 85TL bir daha fiyata düşmez 3 oyun birden öneririm

Arma 3 alacaksan Apex Edition almanı öneririm. Grafikleri eski değil bana soracak olursan, gayet keyifli bir oynanışı var.

Metroların grafikleri asla kötü değil.

marvel avangers nasıldır sizce metro exodus alıcam kesin diğer iki oyunu epic de var

doom

Metro serisini yeni bitirmiş biri olarak ilk 2 oyun beni daha çok sardı.
Ve grafiklerin kötü olması oyunun sarmayacağı veya kötü olacağı anlamına gelmiyor.
tabi doğru mesela grafikleri kötü olan oynadığım teltella nın the walking dead oyunu çok hoşuma gitmişti ama sonuçta eski bir oyun olması ön yargı ile yaklaştırıyor biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,858
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri