aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları kısmına gelip ekran görüntüsü atın.
realtek gaming gbe family controller yazana çift tıkla gelişmişe gel speed duplex ayarını 1 gbps tam ikili yap test et.
pardon gözümden kaçmış dediğini yaptım ama şuanda yine aynı. hızlarım 70 80 i görüyor ama disk max 30 mb yazdığını gordum sonrasında hızlı bir şekilde yazma duruyor indirmeyi beklıyor sonra tekrar yazıyor şeklinde devam ediyoraygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları kısmına gelip ekran görüntüsü atın.
Anladım sorun SSD kaynaklı olabilir, dram bulunan SSD alırsan sorun çözülür diye düşünüyorum.pardon gözümden kaçmış dediğini yaptım ama şuanda yine aynı. hızlarım 70 80 i görüyor ama disk max 30 mb yazdığını gordum sonrasında hızlı bir şekilde yazma duruyor indirmeyi beklıyor sonra tekrar yazıyor şeklinde devam ediyor
Sanırım turknet kullanıyorsun bunu durumu onlara sordum şöyle dönüş almıştım Steam ve epic games in sunucularından kaynaklı olduğunu söyledilerMerhaba yaklaşık bir kaç gün önce türknetin 1000/1000 internetine geçtim her şey çok güzel fakat pcde kullandığım zaman indirme devam ediyorken yazma duruyor sabıt kalıyor bir süre sonra hızlı bir şekilde artıyor nedenini tam anlayamadım sanırım diskim kaldırmıyor interneti, internet hızlı fakat disk yavaş kalıyor diye düşünüyorum. Aslında disk hızımı bilmiyorum ama victus 15 RTX 4050 i5 13500H lı modeli kullanıyorum kötü bir disk olmaz herhalde ama pek emin olamadığım için burada danışmak istedim. İnternet hızım ve bahsettiğim olayın fotoğrafı ektedir.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
teşekkürler yardımın için dram bulunan SSD nedir açıklayabilir misin?Anladım sorun SSD kaynaklı olabilir, dram bulunan SSD alırsan sorun çözülür diye düşünüyorum.
Evet türknet kullanıyorum steamde durum çok daha kötüydü epicte daha iyi ama 70 gb'lık dosyayı yaklaşık 1 saat 20 dk gibi bir sürede indirdim ben de bu konu hakkında arayıp bi bilgi alsam iyi olur teşekkürler.Sanırım turknet kullanıyorsun bunu durumu onlara sordum şöyle dönüş almıştım Steam ve epic games in sunucularından kaynaklı olduğunu söylediler
Yinede kesinlikle ara farklı bir durumda var olabilir benim düzeldi o durum mesela GTA 5 vb yüksek gigabaytlı dosyaları oyunları yaklaşık 20 dk da indiriyorum Max oda 100 GB oyunu geçen 15 dk da indirdim steamdateşekkürler yardımın için dram bulunan SSD nedir açıklayabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet türknet kullanıyorum steamde durum çok daha kötüydü epicte daha iyi ama 70 gb'lık dosyayı yaklaşık 1 saat 20 dk gibi bir sürede indirdim ben de bu konu hakkında arayıp bi bilgi alsam iyi olur teşekkürler.
teşekkürler yardımın için dram bulunan SSD nedir açıklayabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet türknet kullanıyorum steamde durum çok daha kötüydü epicte daha iyi ama 70 gb'lık dosyayı yaklaşık 1 saat 20 dk gibi bir sürede indirdim ben de bu konu hakkında arayıp bi bilgi alsam iyi olur teşekkürler.
sunucu ne kadar desteklerse o hız verirMerhaba yaklaşık bir kaç gün önce türknetin 1000/1000 internetine geçtim her şey çok güzel fakat pcde kullandığım zaman indirme devam ediyorken yazma duruyor sabıt kalıyor bir süre sonra hızlı bir şekilde artıyor nedenini tam anlayamadım sanırım diskim kaldırmıyor interneti, internet hızlı fakat disk yavaş kalıyor diye düşünüyorum. Aslında disk hızımı bilmiyorum ama victus 15 RTX 4050 i5 13500H lı modeli kullanıyorum kötü bir disk olmaz herhalde ama pek emin olamadığım için burada danışmak istedim. İnternet hızım ve bahsettiğim olayın fotoğrafı ektedir.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
aynı sorunu yaşadın ve aradığında çözdüler değil mi yanlışım yok?Yinede kesinlikle ara farklı bir durumda var olabilir benim düzeldi o durum mesela GTA 5 vb yüksek gigabaytlı dosyaları oyunları yaklaşık 20 dk da indiriyorum Max oda 100 GB oyunu geçen 15 dk da indirdim steamda