Neler Yeni

1000/1000 internetim olmasına rağmen epicte ve steamde oyunlar yavaş iniyor.

dafidak

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Baran Çolak
bana ssdden gibi geldi

bronieR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet karaşin
aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları kısmına gelip ekran görüntüsü atın.
1728761113042.png

bronieR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet karaşin
aygıt yöneticisi>ağ bağdaştırıcıları kısmına gelip ekran görüntüsü atın.
pardon gözümden kaçmış dediğini yaptım ama şuanda yine aynı. hızlarım 70 80 i görüyor ama disk max 30 mb yazdığını gordum sonrasında hızlı bir şekilde yazma duruyor indirmeyi beklıyor sonra tekrar yazıyor şeklinde devam ediyor

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
pardon gözümden kaçmış dediğini yaptım ama şuanda yine aynı. hızlarım 70 80 i görüyor ama disk max 30 mb yazdığını gordum sonrasında hızlı bir şekilde yazma duruyor indirmeyi beklıyor sonra tekrar yazıyor şeklinde devam ediyor
Anladım sorun SSD kaynaklı olabilir, dram bulunan SSD alırsan sorun çözülür diye düşünüyorum.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak
Merhaba yaklaşık bir kaç gün önce türknetin 1000/1000 internetine geçtim her şey çok güzel fakat pcde kullandığım zaman indirme devam ediyorken yazma duruyor sabıt kalıyor bir süre sonra hızlı bir şekilde artıyor nedenini tam anlayamadım sanırım diskim kaldırmıyor interneti, internet hızlı fakat disk yavaş kalıyor diye düşünüyorum. Aslında disk hızımı bilmiyorum ama victus 15 RTX 4050 i5 13500H lı modeli kullanıyorum kötü bir disk olmaz herhalde ama pek emin olamadığım için burada danışmak istedim. İnternet hızım ve bahsettiğim olayın fotoğrafı ektedir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sanırım turknet kullanıyorsun bunu durumu onlara sordum şöyle dönüş almıştım Steam ve epic games in sunucularından kaynaklı olduğunu söylediler

bronieR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet karaşin
Anladım sorun SSD kaynaklı olabilir, dram bulunan SSD alırsan sorun çözülür diye düşünüyorum.
teşekkürler yardımın için dram bulunan SSD nedir açıklayabilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım turknet kullanıyorsun bunu durumu onlara sordum şöyle dönüş almıştım Steam ve epic games in sunucularından kaynaklı olduğunu söylediler
Evet türknet kullanıyorum steamde durum çok daha kötüydü epicte daha iyi ama 70 gb'lık dosyayı yaklaşık 1 saat 20 dk gibi bir sürede indirdim ben de bu konu hakkında arayıp bi bilgi alsam iyi olur teşekkürler.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
Burak

Evet türknet kullanıyorum steamde durum çok daha kötüydü epicte daha iyi ama 70 gb'lık dosyayı yaklaşık 1 saat 20 dk gibi bir sürede indirdim ben de bu konu hakkında arayıp bi bilgi alsam iyi olur teşekkürler.
Yinede kesinlikle ara farklı bir durumda var olabilir benim düzeldi o durum mesela GTA 5 vb yüksek gigabaytlı dosyaları oyunları yaklaşık 20 dk da indiriyorum Max oda 100 GB oyunu geçen 15 dk da indirdim steamda

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
uğur demirel
Merhaba yaklaşık bir kaç gün önce türknetin 1000/1000 internetine geçtim her şey çok güzel fakat pcde kullandığım zaman indirme devam ediyorken yazma duruyor sabıt kalıyor bir süre sonra hızlı bir şekilde artıyor nedenini tam anlayamadım sanırım diskim kaldırmıyor interneti, internet hızlı fakat disk yavaş kalıyor diye düşünüyorum. Aslında disk hızımı bilmiyorum ama victus 15 RTX 4050 i5 13500H lı modeli kullanıyorum kötü bir disk olmaz herhalde ama pek emin olamadığım için burada danışmak istedim. İnternet hızım ve bahsettiğim olayın fotoğrafı ektedir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sunucu ne kadar desteklerse o hız verir

corez

80+ Bronze
karsı sunucunun indirme limitine takılıyor olabiliriniz türknetin steam üzerine dosya indirmesi limitli oda büyük ihtimalle türknet cok resmi bir firma mantıgıyla yönetilmemesinden dolayı cünkü birkac kez uyarılmasına ragmen urpf korumalarını yani ip spoof saldırılarına izin verdiler felan fistan :)

bronieR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet karaşin
Yinede kesinlikle ara farklı bir durumda var olabilir benim düzeldi o durum mesela GTA 5 vb yüksek gigabaytlı dosyaları oyunları yaklaşık 20 dk da indiriyorum Max oda 100 GB oyunu geçen 15 dk da indirdim steamda
aynı sorunu yaşadın ve aradığında çözdüler değil mi yanlışım yok?

Ellsy

80+ Bronze
O sırada bu internetle 25mb anca alan ben

Top Bottom