Cihaz listesi diye bir yer var oraya bakmodem arayüzüne girdim nasıl kontrol edicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modem arayğzüne atabilirmsiinmodem arayüzüne girdim nasıl kontrol edicem
Cihaz listesi diye bir yer var oraya bakmodem arayüzüne girdim nasıl kontrol edicem
Modem arayğzüne atabilirmsiinmodem arayüzüne girdim nasıl kontrol edicem
tabi 250 liraya 240 gb lık olan versiyonda görecektir I thinkbu işinizi görecektirPatriot Patrıot Ssd 960gb 2.5 Burst Pbu960gs25ssdr 560mb/s 540mb/s 80k Iops 60k Iops Sata Iıı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Patriot Patrıot Ssd 960gb 2.5 Burst Pbu960gs25ssdr 560mb/s 540mb/s 80k Iops 60k Iops Sata Iıı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cihaz listesi diye bir yer var oraya bak
Modem arayğzüne atabilirmsiin
zaten aynısının 480 gbliği var bendebu işinizi görecektirPatriot Patrıot Ssd 960gb 2.5 Burst Pbu960gs25ssdr 560mb/s 540mb/s 80k Iops 60k Iops Sata Iıı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Patriot Patrıot Ssd 960gb 2.5 Burst Pbu960gs25ssdr 560mb/s 540mb/s 80k Iops 60k Iops Sata Iıı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tabi
tabi 250 liraya 240 gb lık olan versiyonda görecektir I think
benim daha düne kadar sıkıntı yoktu yeni başladı gerçekten çok kötü bir şeyaynı sorunu yaşıyorum cpu rahat gözüküyor modemde veya internet sağlayıcından olabilir yada evde altyapı sorunu varmı ?
Attım bakabilir misinCihaz listesi diye bir yer var oraya bak
Modem arayğzüne atabilirmsiin
one drive varmı varsa senkrpnzasyonu kapat ve bailangıçta açık olan şeyleri kapatarkadaşlar daha yardımcı olacak yok mu?
sürekli dönüyor bir şeyi açacakken valorant zoom giremiyorum bile yarın derslerim var yrardımcı olabilecek var mı
hangisi senin cihazın kabloludada böylemi yapıyorMesaj otomatik birleştirildi:
zaten aynısının 480 gbliği var bende