Selam forum ahalisi!
Ses kalitesine önem veren oyunculara güzel bir indirim haberiyle geldim.Bu indirim sadece kulaklık için değil sitedeki tüm machenike marka ürünler için geçerli indirim klavye , mouse , gamepad , kulaklık gibi ben kulaklık olarak bunu kullanıyorum kullanacaklar içinde hazır indirim varken kodu kullanabilin diyerek hem üründen bahsedeyim hemde almak isteyenlere bir inceleme olsun diyerek yazıyorum ;
Ürün: Machenike GX30 Gri E-SPOR Profesyonel 7.1 LED Kablolu Gaming Kulaklık
Ses: Sanal 7.1 Surround – Oyundaki adımları, yönleri net duyuyorsunuz
...
Hocam ablam alacakta mechenike büyük mü gelir tam oturur mu nasıl olur sizce?1400TL'ye hâlen düşüyorsa bakılabilir.
![]()
Machenike GX30 Gri Kablolu Gaming Kulaklık | GANK
Machenike GX30 gri kablolu gaming kulaklık, surround ses desteği, yüksek kaliteli ses ve mikrofonu ile oyun keyfinizi artırır. Dayanıklı ve konforlu tasarımıyla uzun oyun seanslarına dayanıklı. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!gank.com.tr
Selam forum ahalisi!
Ses kalitesine önem veren oyunculara güzel bir indirim haberiyle geldim.Bu indirim sadece kulaklık için değil sitedeki tüm machenike marka ürünler için geçerli indirim klavye , mouse , gamepad , kulaklık gibi ben kulaklık olarak bunu kullanıyorum kullanacaklar içinde hazır indirim varken kodu kullanabilin diyerek hem üründen bahsedeyim hemde almak isteyenlere bir inceleme olsun diyerek yazıyorum ;
Ürün: Machenike GX30 Gri E-SPOR Profesyonel 7.1 LED Kablolu Gaming Kulaklık
Ses: Sanal 7.1 Surround – Oyundaki adımları, yönleri net duyuyorsunuz
...
Kafanın büyüklüğüne göre H2002E Pro veya H2002P alınabilir.
![]()
Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
''combatry'' koduyla fiyatı daha da düşer.
![]()
Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı
Kablolu Bağlantı Türü Kablo Uzunluğu 2-5 m 53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör RGB Aydınlatma Kablo Ucu USB 2 Yıl Distribitör Garantiliwww.havitstore.com.tr
Tek bir seçenek gerekiyorsa; Machenike GX30.