lacoste5511
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Selam forum ahalisi!
Ses kalitesine önem veren oyunculara güzel bir indirim haberiyle geldim.Bu indirim sadece kulaklık için değil sitedeki tüm machenike marka ürünler için geçerli indirim klavye , mouse , gamepad , kulaklık gibi ben kulaklık olarak bunu kullanıyorum kullanacaklar içinde hazır indirim varken kodu kullanabilin diyerek hem üründen bahsedeyim hemde almak isteyenlere bir inceleme olsun diyerek yazıyorum ;
Ürün: Machenike GX30 Gri E-SPOR Profesyonel 7.1 LED Kablolu Gaming Kulaklık
Ses: Sanal 7.1 Surround – Oyundaki adımları, yönleri net duyuyorsunuz
Mikrofon: Gürültü engelleyici, net ve temiz iletişim
LED Aydınlatma: Şık ve abartısız RGB detaylar
Tasarım: Gri renkli, oldukça konforlu kulak yastıklarıyla uzun süreli kullanımda bile rahatsız etmiyor
Bağlantı: USB – Tak çalıştır kolaylığı
Fiyat: Normalde 2.199 TL civarı
İndirim Kodlarıyla:
escs200 veya bjk200 kodlarını kullanarak fiyatı 1.399 TL'ye çekebiliyorsunuz!
Kendim aktif olarak kullanıyorum. FPS ve MOBA oyunlarında çevresel ses başarısı ciddi fark yaratıyor. Ayrıca müzik ve film konusunda da gayet dengeli bir ses profili sunuyor, baslar tok, tizler net. Mikrofon kalitesi de takım içi iletişimde çok iş görüyor.
Fiyat/performans oranı gerçekten yüksek, düşünen varsa bence bu fırsat kaçmaz.
Kafasına takılan bir şey olan varsa yazabilir, yardımcı olurum.
Keyifli oyunlar!

https://gank.com.tr/machenike-gx30-gri-kablolu-gaming-kulaklik-96 ürüne burdan bakabilirsiniz.
Ses kalitesine önem veren oyunculara güzel bir indirim haberiyle geldim.Bu indirim sadece kulaklık için değil sitedeki tüm machenike marka ürünler için geçerli indirim klavye , mouse , gamepad , kulaklık gibi ben kulaklık olarak bunu kullanıyorum kullanacaklar içinde hazır indirim varken kodu kullanabilin diyerek hem üründen bahsedeyim hemde almak isteyenlere bir inceleme olsun diyerek yazıyorum ;

escs200 veya bjk200 kodlarını kullanarak fiyatı 1.399 TL'ye çekebiliyorsunuz!
Kendim aktif olarak kullanıyorum. FPS ve MOBA oyunlarında çevresel ses başarısı ciddi fark yaratıyor. Ayrıca müzik ve film konusunda da gayet dengeli bir ses profili sunuyor, baslar tok, tizler net. Mikrofon kalitesi de takım içi iletişimde çok iş görüyor.

Fiyat/performans oranı gerçekten yüksek, düşünen varsa bence bu fırsat kaçmaz.
Kafasına takılan bir şey olan varsa yazabilir, yardımcı olurum.
Keyifli oyunlar!

https://gank.com.tr/machenike-gx30-gri-kablolu-gaming-kulaklik-96 ürüne burdan bakabilirsiniz.