1000/1100 tl klavye tavsiyesi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
11,190
bir arkadaşım için ekipman arayışı içindeyiz YAKLAŞIK 1000/1100TL BÜTÇE VAR NE TAVSİYE EDERSİNİZ

bir arkadaşım için ekipman arayışı içindeyiz YAKLAŞIK 1000/1100TL BÜTÇE VAR NE TAVSİYE EDERSİNİZ

Banggood öncelikli teslimat
bende tavsiye ettim fakat hocam arkadaşın annesi yurtdışından ürün alımına kesinlikle karşı yoksa bende bunu tavsiye ettim
bunlar olmayınca rampage plomer atom modellerini tavsiye ettim

bende tavsiye ettim fakat hocam arkadaşın annesi yurtdışından ürün alımına kesinlikle karşı yoksa bende bunu tavsiye ettim
/ ikinci el Mizar MZ60

bunlar olmayınca rampage plomer atom modellerini tavsiye ettim
Arkadaşın için 2. elden kapalı kutu mizar mz60 satan bir tanıdığa yönlendirebilirim. 2 arkadaşa aldırdım şimdiye kadar daha hiç açılmamış. Gateron Blue switch.

/ ikinci el Mizar MZ60
https://www.n11.com/urun/rampage-kb...blolu-oyuncu-klavyesi-4381531?magaza=benceiyi ben bunu tavsiye etmiştim hocam hatamı ettim acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın için 2. elden kapalı kutu mizar mz60 satan bir tanıdığa yönlendirebilirim. 2 arkadaşa aldırdım şimdiye kadar daha hiç açılmamış. Gateron Blue switch.
bir sorayım hocam taksit ile almayacaksa değerlendiririz

Param güvende ile alacağı için taksit yapabiliyor.

Ben 2. el aldığım işlemciyi taksit ile aldım.
peki hocam yine annesine sormamız lazım bu işlerden pek anlayan biri değil parada büyük olduğu için yanaşmaya bilir ama olur derse bunu değerlendiriz

Yanlış hatırlamıyorsam huano vardı
Huano brown + pudding fena durmuyor aslında da ürün hakkında gram bilgim yok.
evet hocam huano

Geri