M-Q^GÖKTÜRK
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,190
bir arkadaşım için ekipman arayışı içindeyiz YAKLAŞIK 1000/1100TL BÜTÇE VAR NE TAVSİYE EDERSİNİZ
bir arkadaşım için ekipman arayışı içindeyiz YAKLAŞIK 1000/1100TL BÜTÇE VAR NE TAVSİYE EDERSİNİZ
2 side alınmaz![]()
Logitech G410 Atlas Spectrum Klavye Software RGB Mekaik Oyuncu Klavyesi Fiyatı - Trendyol
logitech G410 Atlas Spectrum Rgb Kompakt Mekanik Gaming Oyuncu Uk/ru Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2side alınmaz hocam![]()
Logitech G410 Atlas Spectrum Klavye Software RGB Mekaik Oyuncu Klavyesi Fiyatı - Trendyol
logitech G410 Atlas Spectrum Rgb Kompakt Mekanik Gaming Oyuncu Uk/ru Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Banggood öncelikli teslimat![]()
Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu 61 Tuşlu RGB Yer Değiştirilebilir Oyun Klavyesi Mac/Win İçin Yazılımla Birlikte
Yalnızca US$59.99, en iyi Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu 61 Tuşlu RGB Yer Değiştirilebilir Oyun Klavyesi Mac/Win İçin Yazılımla Birlikte online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
bende tavsiye ettim fakat hocam arkadaşın annesi yurtdışından ürün alımına kesinlikle karşı yoksa bende bunu tavsiye ettim![]()
Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Wireless/Bluetooth/Wired 61 Keys RGB Hot Swappable Gaming Keyboard With Software For Mac/Win
Yalnızca US$59.99, en iyi Royal Kludge RK61 Üçlü Mod Mekanik Klavye 2.4Ghz Wireless/Bluetooth/Wired 61 Keys RGB Hot Swappable Gaming Keyboard With Software For Mac/Win online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.www.banggood.com
bende tavsiye ettim fakat hocam arkadaşın annesi yurtdışından ürün alımına kesinlikle karşı yoksa bende bunu tavsiye ettim
Arkadaşın için 2. elden kapalı kutu mizar mz60 satan bir tanıdığa yönlendirebilirim. 2 arkadaşa aldırdım şimdiye kadar daha hiç açılmamış. Gateron Blue switch.bende tavsiye ettim fakat hocam arkadaşın annesi yurtdışından ürün alımına kesinlikle karşı yoksa bende bunu tavsiye ettim
bunlar olmayınca rampage plomer atom modellerini tavsiye ettim
https://www.n11.com/urun/rampage-kb...blolu-oyuncu-klavyesi-4381531?magaza=benceiyi ben bunu tavsiye etmiştim hocam hatamı ettim acaba/ ikinci el Mizar MZ60![]()
Ajazz Ak33 Black Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ajazz Ak33 Black Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ajazz Ak33 Black Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bir sorayım hocam taksit ile almayacaksa değerlendiririzArkadaşın için 2. elden kapalı kutu mizar mz60 satan bir tanıdığa yönlendirebilirim. 2 arkadaşa aldırdım şimdiye kadar daha hiç açılmamış. Gateron Blue switch.
Param güvende ile alacağı için taksit yapabiliyor.https://www.n11.com/urun/rampage-kb...blolu-oyuncu-klavyesi-4381531?magaza=benceiyi ben bunu tavsiye etmiştim hocam hatamı ettim acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir sorayım hocam taksit ile almayacaksa değerlendiririz
Yanlış hatırlamıyorsam huano vardıhttps://www.n11.com/urun/rampage-kb...blolu-oyuncu-klavyesi-4381531?magaza=benceiyi ben bunu tavsiye etmiştim hocam hatamı ettim acaba
bir sorayım hocam taksit ile almayacaksa değerlendiririz
peki hocam yine annesine sormamız lazım bu işlerden pek anlayan biri değil parada büyük olduğu için yanaşmaya bilir ama olur derse bunu değerlendirizParam güvende ile alacağı için taksit yapabiliyor.
Ben 2. el aldığım işlemciyi taksit ile aldım.
evet hocam huanoYanlış hatırlamıyorsam huano vardı
Huano brown + pudding fena durmuyor aslında da ürün hakkında gram bilgim yok.