iyi midir hocamDAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
yurtdışından alıyormuş gibi düşünüyorsan alabilirsin garanti konusunda alakaları pek iç açıcı değil çünkü ama bu bütçede en iyi klavyelerden şu aniyi midir hocam
Bunu önermek bunun bi üst modeli olan ek75 pro alın bu hotswap bile degil degmezDAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
adamın ibana 600 tl geçeceksen alsın tabiBunu önermek bunun bi üst modeli olan ek75 pro alın bu hotswap bile degil degmez
Fiyat farkı var ama cidden değer bu modele değmez tabi kişinin kendi kararıadamın ibana 600 tl geçeceksen alsın tabi
fiyat farkına değer.adamın ibana 600 tl geçeceksen alsın tabi
değmez gibi bir şey demedim zaten ama konu sahibi bütçe belirtmiş gidipte 600 TL hatta kampanyalı ürünlerde kargoyuda alıcıya kitliyorlar 700 TL bütçesini aşan bi ürünü önermem şahsen bu kafayla düşünürsek pro yerine 1000 daha koysun RT manyetik switchli modeli alsın uzadıkça uzar bu bütçe meselesifiyat farkına değer.
bu düz olanını hiç almasın ozaman fiyat farkına değer dememin sebebi hotswaple olması pcb dışında sorun yaşamaz tuş bozulunca değiştirir fakat düz olanı alırsa garantilik olacak ve connectgame bildiğim kadarıyla garanti vermeyen bir firma o yüzden dedim sizde haklısınız.değmez gibi bir şey demedim zaten ama konu sahibi bütçe belirtmiş gidipte 600 TL hatta kampanyalı ürünlerde kargoyuda alıcıya kitliyorlar 700 TL bütçesini aşan bi ürünü önermem şahsen bu kafayla düşünürsek pro yerine 1000 daha koysun RT manyetik switchli modeli alsın uzadıkça uzar bu bütçe meselesi
yo siz de haklısınız ama eğer bütçe kısıtlıysa sonuç olarak bir klavye alması gerekecek bu fiyattada hotswap olmamasına rağmen en iyi model bu şu bütçelerde tam bi felaket olan redragon fizz satıyorlar ama eğer bütçe artma olasılığı varsa dediğiniz gibi pro tabii ki daha mantıklıbu düz olanını hiç almasın ozaman fiyat farkına değer dememin sebebi hotswaple olması pcb dışında sorun yaşamaz tuş bozulunca değiştirir fakat düz olanı alırsa garantilik olacak ve connectgame bildiğim kadarıyla garanti vermeyen bir firma o yüzden dedim sizde haklısınız.