Çözüldü✓ 1000-1500 tl mouse önerisi

berk031

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
1000
selamlar rival 600 mouse um bozuldu kendime yeni bir mouse arıyorum, temel sorunum elim anormal büyük diyebilirim herhangi bir mouse elime oturmuyor rival 600 bile bir nebze küçük geliyordu oyun için kullanacağım yerine mouse arıyorum önerilerinizi bekliyorum

Hyperx pulsefire haste, bütçe artarsa Delux M800 Ultra. Eloshapes.com'dan şekilleri karşılaştır göz at bir bak.

hep ağır mouse kullandım aslında tercihen ağır mouse istiyorum ama bütçe kaldırır mı

selamlar rival 600 mouse um bozuldu kendime yeni bir mouse arıyorum, temel sorunum elim anormal büyük diyebilirim herhangi bir mouse elime oturmuyor rival 600 bile bir nebze küçük geliyordu oyun için kullanacağım yerine mouse arıyorum önerilerinizi bekliyorum

bu fiyat aralığı için en iyisi bu mu sizce görüntüsü biraz tuhaf gibi geldi internetten baktım boyutu sanırım iyi alternatif öneriniz var mı 70-80g ve
üstü

bu fiyat aralığı için en iyisi bu mu sizce görüntüsü biraz tuhaf gibi geldi internetten baktım boyutu sanırım iyi alternatif öneriniz var mı 70-80g ve
üstü
Bu fiyat bandında Hyperx pulsefire haste ve bu var bunun normal V2 si fiyatı yüksek bu Halo diye özel çıkan bir tasarim farkları yokmuş bende siparis verdim 20000 dpi değeri var

Rival 3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,506
Son üye
Scortl
Geri