Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Dostlar kulakiçi kulaklık lazım. Müzik dizi film gibi şeyler için kullanılacak. Var mı öneriniz?
Pc de kullanacak mısın? 7.1 istiyor musun? Bu bütçeye her türlü kulaklığı alırsın.Dostlar kulakiçi kulaklık lazım. Müzik dizi film gibi şeyler için kullanılacak. Var mı öneriniz?
Sadece telefon kanka.Pc de kullanacak mısın? 7.1 istiyor musun? Bu bütçeye her türlü kulaklığı alırsın.
Sadece telefon kanka.
Hocam 1500 yazacağıma 15000 yazmışım 1.500 olacak o yaŞu mesela gerçekten fena bir parça. iPhone kullanıyorsa beats ürünlerini önerebilirim.
SENNHEISER Momentum True Wireless 4 Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Bakır Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SENNHEISER Momentum True Wireless 4 Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Bakır fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, senwww.mediamarkt.com.tr
Ayrıca bu da gerçekten güzel bir parça;
HUAWEI Freebuds Pro 4 TWS Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Seramik Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HUAWEI Freebuds Pro 4 TWS Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Seramik Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dewww.mediamarkt.com.tr
Desene göklere yükselmişiz ürünlerde. Kullandığın cihaz nedir?Hocam 1500 yazacağıma 15000 yazmışım 1.500 olacak o ya
İphone 13 hocam. Gönül ister ki attıklarından birini alayım ama maalesef o bütçeye çıkmak istemiyorumDesene göklere yükselmişiz ürünlerde. Kullandığın cihaz nedir?
İphone 13 hocam. Gönül ister ki attıklarından birini alayım ama maalesef o bütçeye çıkmak istemiyorum