Neler Yeni

1000-1750tl aralığı mouse önerisi

hamsi31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat
Mouse um kablolu olduğu için monitör ayağına takılıyor. Kablosuz mouse a geçmek istiyorum ama ne alcağımı bilmiyorum. Herkes ajazz aj159 pro satın almış ama şu an stok yok sanırım olanda da 8k dongle veya şarj istasyonu olmadan satılıyor galiba. CS2 oynuyorum kaliteli bir mouse ihtiyacım var tavsiyesi olan var mı

Şu an kullandığım mouse logitech g102 elime göre gayet rahat benzer bir ürün olursa sevinirim

Shourd

80+ Gold
Mouse um kablolu olduğu için monitör ayağına takılıyor. Kablosuz mouse a geçmek istiyorum ama ne alcağımı bilmiyorum. Herkes ajazz aj159 pro satın almış ama şu an stok yok sanırım olanda da 8k dongle veya şarj istasyonu olmadan satılıyor galiba. CS2 oynuyorum kaliteli bir mouse ihtiyacım var tavsiyesi olan var mı

Şu an kullandığım mouse logitech g102 elime göre gayet rahat benzer bir ürün olursa sevinirim
z1 bakabilirsin

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke

Z1 alabilirsin şuan kullanıyorum hiç bir sorunu yok sorun varsa alabilirm

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke
şarjı ne kadar gidiyor ve g102 den ona geçtiğimde daha iyi hissettirir mi oyunlarda vs.
G102yi bilmem ama 20 günde anca bitti jarsı aldıgmda 100dü günde min 3 max 7 8 saat kullandım 1 sate flan da doluyor ben dpı ısıgı kapalı kullandıgımdan süre uzun olabilir ama ısık zaten gereksiz ben kablolu kullanıyordum senin gibi kablosuz geçince acayıp iyi oluyor hiç bir sıkıntı yasayacagını düsünmüyorum emin ol

Top Bottom