O bütçede ışıklı iyi mouse olmazRazer basilisk tarzı bi mouse arıyorum kablolu olsun bide ışıklı olursa tadından yenmez yardım edecek herkeze teşşekürler
Razer basilisk tarzı bi mouse arıyorum kablolu olsun bide ışıklı olursa tadından yenmez yardım edecek herkeze teşşekürler
Kablolu kablosuz en iyi mouse bu 2000tl bütçedeRazer basilisk tarzı bi mouse arıyorum kablolu olsun bide ışıklı olursa tadından yenmez yardım edecek herkeze teşşekürler
Başka endgame var razer ve logitechler kötü maalesef kipeki bu razer veya logitechler kötümü ? ben eli kavrayan mouseleri çok seviyorumda ve pek aradığım tipte bi mouse değil yalan yok kalitelimidir kalitelidir ama başka nasıl seçenekler var acaba ?
peki bu razer veya logitechler kötümü ? ben eli kavrayan mouseleri çok seviyorumda ve pek aradığım tipte bi mouse değil yalan yok kalitelimidir kalitelidir ama başka nasıl seçenekler var acaba ?
Eli kavrayan Darmoshark n3 vardı ama sizin bütçenize göre ucuz ve stoğu bitti bu tip destekli mouselari eliniz çok büyük değilse önermem çok ağır ve kullanışsız oluyorlarpeki bu razer veya logitechler kötümü ? ben eli kavrayan mouseleri çok seviyorumda ve pek aradığım tipte bi mouse değil yalan yok kalitelimidir kalitelidir ama başka nasıl seçenekler var acaba ?
Bu dareudan sonra en iyisi https://shop.connectgame.com.tr/products/x2-kablosuz-gaming-mouse-beyaz-sinirli-sayida-on-si̇pari̇sRazer basilisk tarzı bi mouse arıyorum kablolu olsun bide ışıklı olursa tadından yenmez yardım edecek herkeze teşşekürler
elimin boyutu bu tür mouseler için bence yeterli yaklaşık 3 yıl ağır bi mouse kullandım ve beni rahatsız etmedi bütçede ucuz olsada problemim olmaz aksine küçük mouseler beni tilt ediyor garp bi şekilde evet yapcağım iş (blender öğreniyoum) buna karşıtın sıkıntılıda olsa bu mouselere alıştımEli kavrayan Darmoshark n3 vardı ama sizin bütçenize göre ucuz ve stoğu bitti bu tip destekli mouselari eliniz çok büyük değilse önermem çok ağır ve kullanışsız oluyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu dareudan sonra en iyisi https://shop.connectgame.com.tr/products/x2-kablosuz-gaming-mouse-beyaz-sinirli-sayida-on-si̇pari̇s
Hocam Vgn dragonfly f1 pro yu önerirmisin dareu a950 4k ile arasında kaldım 1000 TL fark var mcu switch malzeme kalitesi skatezler vs ile ilgili bilgin varsa bizimle paylaşırmısın?Eli kavrayan Darmoshark n3 vardı ama sizin bütçenize göre ucuz ve stoğu bitti bu tip destekli mouselari eliniz çok büyük değilse önermem çok ağır ve kullanışsız oluyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu dareudan sonra en iyisi https://shop.connectgame.com.tr/products/x2-kablosuz-gaming-mouse-beyaz-sinirli-sayida-on-si̇pari̇s
Çok bı bilgim yok hocam bende geçen forumda görmüştüm.basiliks serisi çok hoşuma gidiyor sizce iyi mi? kötümü ve normal cobra ile cobra pro arasındaki fark acaba nedir ?
Hocam dareu a950 pro 4k hakkında bir fikrin varmı?Çok bı bilgim yok hocam bende geçen forumda görmüştüm.
Ne yazık ki yok Hocam ama forum da öneren kişi sayısı çok fazla bu fiyata en iyisi deniliyor.Hocam dareu a950 pro 4k hakkında bir fikrin varmı?