Neler Yeni

Yardım 1000-2000 arası ergonomik mouse önerisi

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
Ne yazık ki yok Hocam ama forum da öneren kişi sayısı çok fazla bu fiyata en iyisi deniliyor.
Evet hocam ondan dolayı alma almama kararında kaldım bende f1 pro da iyi gibi ama 1000 TL gibi fark var ikilemde kaldım

Reav

80+ Silver
elimin boyutu bu tür mouseler için bence yeterli yaklaşık 3 yıl ağır bi mouse kullandım ve beni rahatsız etmedi bütçede ucuz olsada problemim olmaz aksine küçük mouseler beni tilt ediyor garp bi şekilde evet yapcağım iş (blender öğreniyoum) buna karşıtın sıkıntılıda olsa bu mouselere alıştım
Darmoshark N3 bakın o zaman ama bitti yaklaşık 1.5 kadar sonra gelir bence stoklara

~helloworld

80+ Bronze
Razer basilisk tarzı bi mouse arıyorum kablolu olsun bide ışıklı olursa tadından yenmez yardım edecek herkeze teşşekürler
açın yolu senin aradığın mouse GLORİOUS MODEL I
Mesaj otomatik birleştirildi:

SİTE GÜVENİLİR

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Çetin
basiliks serisi çok hoşuma gidiyor sizce iyi mi? kötümü ve normal cobra ile cobra pro arasındaki fark acaba nedir ?
fark var razer cobra ile pro arasında cobra eski bir senör kullanırken prosu en yeni focus pro sensörü kullanıyor cobra razer gen 2 switch pro gen3 switch + cobra pro kablosuz

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
açın yolu senin aradığın mouse GLORİOUS MODEL I

SİTE GÜVENİLİR
delikli mouseler çok sinir ediyor beni nedenini tam bilmiyom deliksiz baksam daha iyi olur zaten ağırlıktan yana sıkıntım yok

Razer deathadder v3
Deathadder v2 pro al geç.
ikiside güzel ama bi tık sade hiç yoktan bunlardan birini alabilirim sağolun hepinize

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
delikli mouseler çok sinir ediyor beni nedenini tam bilmiyom deliksiz baksam daha iyi olur zaten ağırlıktan yana sıkıntım yok

ikiside güzel ama bi tık sade hiç yoktan bunlardan birini alabilirim sağolun hepinize

Yusoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf
ya abi bu mousenin kalitesine lafım yok zaten söyledimde bana gaming mouse tarzı büyük lazım ışıklı olsun 1 kere alıyom bütçe artar baya gerkirse 3 e çıkıcam ama yeterki istediğim kriterde bişey olsun espor felan değilim aşırı mükemmel olmasına gerek yok

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
ya abi bu mousenin kalitesine lafım yok zaten söyledimde bana gaming mouse tarzı büyük lazım ışıklı olsun 1 kere alıyom bütçe artar baya gerkirse 3 e çıkıcam ama yeterki istediğim kriterde bişey olsun espor felan değilim aşırı mükemmel olmasına gerek yok
Yusuf RGB mouse mu olur napıcan mouse dediğin tasarımı güzel olucak şık olucak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Bu mouse da büyük zaten. Işık yok sadece ışık artık nredeyse hiçbir mouse da yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,774
Üyeler
161,344
Son üye
konsart
Top Bottom