Yardım 1000-2000 arası ergonomik mouse önerisi

elimin boyutu bu tür mouseler için bence yeterli yaklaşık 3 yıl ağır bi mouse kullandım ve beni rahatsız etmedi bütçede ucuz olsada problemim olmaz aksine küçük mouseler beni tilt ediyor garp bi şekilde evet yapcağım iş (blender öğreniyoum) buna karşıtın sıkıntılıda olsa bu mouselere alıştım
Darmoshark N3 bakın o zaman ama bitti yaklaşık 1.5 kadar sonra gelir bence stoklara

Razer basilisk tarzı bi mouse arıyorum kablolu olsun bide ışıklı olursa tadından yenmez yardım edecek herkeze teşşekürler
açın yolu senin aradığın mouse GLORİOUS MODEL I
Post automatically merged:

SİTE GÜVENİLİR

basiliks serisi çok hoşuma gidiyor sizce iyi mi? kötümü ve normal cobra ile cobra pro arasındaki fark acaba nedir ?
fark var razer cobra ile pro arasında cobra eski bir senör kullanırken prosu en yeni focus pro sensörü kullanıyor cobra razer gen 2 switch pro gen3 switch + cobra pro kablosuz

açın yolu senin aradığın mouse GLORİOUS MODEL I

SİTE GÜVENİLİR
delikli mouseler çok sinir ediyor beni nedenini tam bilmiyom deliksiz baksam daha iyi olur zaten ağırlıktan yana sıkıntım yok

Razer deathadder v3
Deathadder v2 pro al geç.
ikiside güzel ama bi tık sade hiç yoktan bunlardan birini alabilirim sağolun hepinize

delikli mouseler çok sinir ediyor beni nedenini tam bilmiyom deliksiz baksam daha iyi olur zaten ağırlıktan yana sıkıntım yok

ikiside güzel ama bi tık sade hiç yoktan bunlardan birini alabilirim sağolun hepinize

ya abi bu mousenin kalitesine lafım yok zaten söyledimde bana gaming mouse tarzı büyük lazım ışıklı olsun 1 kere alıyom bütçe artar baya gerkirse 3 e çıkıcam ama yeterki istediğim kriterde bişey olsun espor felan değilim aşırı mükemmel olmasına gerek yok

ya abi bu mousenin kalitesine lafım yok zaten söyledimde bana gaming mouse tarzı büyük lazım ışıklı olsun 1 kere alıyom bütçe artar baya gerkirse 3 e çıkıcam ama yeterki istediğim kriterde bişey olsun espor felan değilim aşırı mükemmel olmasına gerek yok
Yusuf RGB mouse mu olur napıcan mouse dediğin tasarımı güzel olucak şık olucak.

Bu mouse da büyük zaten. Işık yok sadece ışık artık nredeyse hiçbir mouse da yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,479
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri