Çözüldü✓ 1000-2000TL arası rahat kaliteli kulaklık önerisi olan var mı?

Muhammet yldrm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Bütçe
2000
Herkese hayırlı bayramlar öncelikle konuya da yazdığım gibi bir öneri istiyorum fps oyuncusuyum cs oynuyorum uzun süreli kullanımda kafamı ağrıtmayacak mikrofonu iyi ses kalitesi iyi kolay kolay arıza yapmayacak üzmeyecek bir kulaklık almak istiyorum varsa böyle bu bütçede güzel bir kulaklık kullanan önerirse sevinirim

Herkese hayırlı bayramlar öncelikle konuya da yazdığım gibi bir öneri istiyorum fps oyuncusuyum cs oynuyorum uzun süreli kullanımda kafamı ağrıtmayacak mikrofonu iyi ses kalitesi iyi kolay kolay arıza yapmayacak üzmeyecek bir kulaklık almak istiyorum varsa böyle bu bütçede güzel bir kulaklık kullanan önerirse sevinirim
Bu kulaklık model olarak dipses problemli bir model fakat şansa bağlı o da . Ben güzel diye biliyorum bu modeli .

Peki en fazla 2000 TL'ye çıksam desem en iyisi hangisi olur 2000tl kulaklık olarak pişman etmeyecek her konuda

Hocam bence en iyisi ATK Mercury olacaktır iyzico ve parolapara sayesinde 900 tl cashback ve sitedeki %10 indirime gelecektir

Çok memnunum, gerek mik, gerek ses kalitesi, gerek hafiflik, gerek terletmeme her açıdan iyi bir de bu fiyata wireless 29 saate falan kadar kullanım sunuyor. İçinden kaliteli örgü kablo çıkıyor. Ses seviyesi harikulade. Basslar çok i daha nolsun alalı 2 ay olmuş memnunum.
bakacağım hocam gerçekten dediğin kadar varsa sorun çıkarmayan bir markaysa alabilirim direkt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence en iyisi ATK Mercury olacaktır iyzico ve parolapara sayesinde 900 tl cashback ve sitedeki %10 indirime gelecektir

bakacağım hocam buna da hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu iyzico nasıl oluyor hocam ayrı bir banka hesabı mı cashback nerden alıyoruz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri