•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
Jeton ile para vermeden ürün alabilirmiyim? (Rastgele bastım 1000 Jeton Çıktı )
Dene sonucu yaz bakalım bişi çıkacak mı
Şansli bir şey aç dedi bana ordan verdiHocam galiba herkese 1000 jeton veriyorlar bana da gelmiş
Şansli bir şey aç dedi bana ordan verdi
Şöyle diyim bazı ürünlerde örnek hdmı to VGA yi 25 TL indirimle alabilirmisiz 87 jetonla ama parada vericekmiyiz bazı jetonlar üründen pahalı
Hdmı to VGA örnek vermem gerekirse fakat bazen jeton daha pahalı oluyor üründen gene para vericekmiyiz onu anlamadımUzun süre önce denemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam jetonların kullanım limiti üründen ürüne değişiklik gösteriyor. Yani 1000 jetonu 1 ürüne basıp o ürünü bedavaya getiremiyorsun. Ürüne basabileceğin jeton sayısı oldukça düşük, yani işe yaramazlar. En azından benim hatırladığım bu şekilde.
Evet söylediğim gibi ürünü bedavaya getiremiyorsun, jetonları sınırlı bir şekilde kullanabiliyorsun.Şöyle diyim bazı ürünlerde örnek hdmı to VGA yi 25 TL indirimle alabilirmisiz 87 jetonla ama parada vericekmiyiz bazı jetonlar üründen pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hdmı to VGA örnek vermem gerekirse fakat bazen jeton daha pahalı oluyor üründen gene para vericekmiyiz onu anlamadım
Evet söylediğim gibi ürünü bedavaya getiremiyorsun, jetonları sınırlı bir şekilde kullanabiliyorsun.
Örneğin ekran görüntüsündeki HDMI-VGA Adaptör normalde 62.25 TL değerindeymiş.
Sen 87 jeton kullanarak 25.07 TL indirim kazanabiliyorsun.
Bu sayede ürün 37.18 TL'ye gelmiş oluyor.
Hayır 167 TL vereceksin.Alıntıyı görüntüle
172.78 +581 jeton 167 TL indirim kazandırıyor ben 5 TL 'mi vericem bunu almak için pil doldurma cihazını?
Orada yazıyor ya zaten önceki fiyatı 340.37 Jeton ile birlikte 172.78 vericeksin.Öyle 5 TL'ye kimse kimseye bir şey vermez.Alıntıyı görüntüle
172.78 +581 jeton 167 TL indirim kazandırıyor ben 5 TL 'mi vericem bunu almak için pil doldurma cihazını?