bu fiyatlara zor ya indirim kovalaman gerekiyor. Crucial 500gb 1100 tl şuanda.arkadaşlar 1000 lira civarında 1 tb m2 ssd arıyorum okuma yazma hızlarının çok yüksek olmasına gerek yok 1gb/sn civarında olması yeterli önerisi olan var mı?
arkadaşlar 1000 lira civarında 1 tb m2 ssd arıyorum okuma yazma hızlarının çok yüksek olmasına gerek yok 1gb/sn civarında olması yeterli önerisi olan var mı?
hocam aslında bütçe var da çok vermek istemiyorum bende biraz ölücülük var 500 gb 1000 lira vermektense 1tb alırım zaten 1500 liraya ama dediğim gibi maksat biraz ölücülük ve indirim kovalamaHocam ben bundan 2-3 ay önce laptopuma ek olarak 500gb crucial almıştım okuma yazma hızları gayet güzel ama okuma yazmayı o kadar dert etmiyorsanız daha ucuzları var piyasada(Ben şahsen samsung pro almayı düşünüyordum bütçe yetmedi )
Dostum aldığın m2 okuma yazma hızı az olursa bi işe yaramaz yoksa git 1000 TL'ye 4tb HDD varhocam aslında bütçe var da çok vermek istemiyorum bende biraz ölücülük var 500 gb 1000 lira vermektense 1tb alırım zaten 1500 liraya ama dediğim gibi maksat biraz ölücülük ve indirim kovalama
o indirimi gördüm ama baktığımda tükenmiştiKeşke 2 gün önce konuyu açsaydın 900tl ye 1tb vardı itopya da
hocam zaten farkındayım onun 500mb civarı okuma yazma istemiyorum zaten öyle olsa sata ssd bakarım 1gb civarı okey banaDostum aldığın m2 okuma yazma hızı az olursa bi işe yaramaz yoksa git 1000 TL'ye 4tb HDD var