emirylmz
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
yok hocam türknetle kıyasladım yeni değilimOhoo sen yenisin galiba? O hızları bile yeni vermeye başladılar![]()
yok hocam türknetle kıyasladım yeni değilimOhoo sen yenisin galiba? O hızları bile yeni vermeye başladılar![]()
Turknet 1000mps kendi altyapısı için geçerli.Öncelikle merhaba bulunduğum bina'da tüm firmalar 1000mbps interneti destekliyor fakat fiyatlar bana pahalı geldi. En ucuz türkcellin var 250tl diğerleri 370 500tl lere kadar çıkıyor.
Ben şuanda Türknetşn 100mbps lik paketini kullanıyorum sorgulama yaptığımda1000lik çıkmıyor, adamlarla arayıp konuşsam bir şey değişir mi? Çünkü 1000lik altyapı mevcut gözükmüyor ya da illa türknetin kendi döşediği altyapısı mı olması lazım? tt türkcell comnet gıbırnet vs gibi sitelerde alabileceğim gösteriyor.
Superonline kazdı kaldırımı binaya kutu koydu. 500mb paket ne kadar şuanda.Turkcell altyapısını genelde paylaşmıyor paylaşsa da kısıtlı şirketlerle kısıtlı hızlarla paylaşıyor. Vodafone için 100-200 Milleni için 100 mesela. Ben Superonline 500 kullanıyorum memnunum. Turknet' in kendi altyapısı lazım 1000 için.
Superonline kazdı kaldırımı binaya kutu koydu. 500mb paket ne kadar şuanda.
Superonline kazdı kaldırımı binaya kutu koydu. 500mb paket ne kadar şuanda.
evetilla türknetin kendi döşediği altyapısı mı olması lazım?
tüm mahalleye aynı anda altyapı döşendi ve yanımdaki arkamdaki binaların hepsinde 1000lik paket mevcut gözüküyor, bizim binada ise 100lük gösteriyor hala
Sendemi 200tl ödüyorsun yoksa daha uygundan mı aldın taahhüt ile o anlamda.
Ben TV+ ile aldım 225TL veriyorum.Sendemi 200tl ödüyorsun yoksa daha uygundan mı aldın taahhüt ile o anlamda.