1000 i en ucuz TürkNet veriyor diye biliyorum. Belki iyi bir kampanya ayarlayabilirlerse benzer fiyata Türksat Kablonet de düşünülebilir.Arkadaşlar merhaba, şu anda TurkNet kullanmaktayım ve 100 Mbps fiber internet desteği veriyor. Fakat gelecek zamdan dolayı değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Altyapım 1000 Mbps'yi destekliyor.
Kendi altyapısı var mı onun?zamsız hali ile en ucuza millenicom veriyor zamlı hali ile 1 yıl sabit gigaspeed veriyor.
hayır türktelekom altyapısı üzerinden veriyor ikisi deKendi altyapısı var mı onun?
Çünkü şuanda türk telekom 1000 kullanıyorum.
Bana türk telekom alt yapısına 100 verebiliyor.
millenicom 607 TL diyor gigaspeed de 880 TL diyorzamsız hali ile en ucuza millenicom veriyor zamlı hali ile 1 yıl sabit gigaspeed veriyor.
comnet kurulum ücreti çok istiyor hocam ek olarak müşteri hizmetlerinden vs çok şikayetçilerAltyapınız Turk Telekom anladığım kadarı ile o yüzden türknet'den 100 alıyorsunuz.Şuanda en ucuz fiyat comnet de diye biliyorum ancak araştırmak lazım sorun yaşayanlar varmış.
güncel olarak en ucuzları bunlarmillenicom 607 TL diyor gigaspeed de 880 TL diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
comnet kurulum ücreti çok istiyor hocam ek olarak müşteri hizmetlerinden vs çok şikayetçiler
hocam zamla ne kadar oluyor?Arkadaşlar merhaba, şu anda TurkNet kullanmaktayım ve 100 Mbps fiber internet desteği veriyor. Fakat gelecek zamdan dolayı değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Altyapım 1000 Mbps'yi destekliyor.