Neler Yeni

Yardım 1000 TL 7.1 Gaming Kulaklık Önerisi

Arthur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdinç ÖZTÜRK
Mei İncehesap gaming gecesinde 400 bandına düşüyor bu akşam bakabilirsiniz
Hocam ben de Mei' den devam etmek istiyorum ancak bi tık yeni sürüme geçip Kyruse almaya değer mi arada yaklaşık 2 katı fiyat farkı var. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Ses çıkmıyor mu??? Hoparlör gibi kullanıyorum resmen?
Yav arkadaş kullanmasam tamam diyeceğim ama yemin ederim kullandığım kulaklıklar arasindan en düşük sesi veren kulaklık odur

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Yav arkadaş kullanmasam tamam diyeceğim ama yemin ederim kullandığım kulaklıklar arasindan en düşük sesi veren kulaklık odur
Ee ben de kullaniyorum ama acaba ses kartın ne benimki giriş seviyesi ayrıca ben steelseries Sonar kullanıyorum onunla ekstra coşuyor ses kullandin mi hiç?

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
Ee ben de kullaniyorum ama acaba ses kartın ne benimki giriş seviyesi ayrıca ben steelseries Sonar kullanıyorum onunla ekstra coşuyor ses kullandin mi hiç?
Asusun ses kartı vardı onunla kullandım yinede berbatti

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Asusun ses kartı vardı onunla kullandım yinede berbatti
Beni dinlersen steelseries Sonar bi dene volume boost çok iyi oluyor ayrıca hazır eq ayarları ile oyunlarda ses kasma daha iyi oluyor.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,625
İsim
Oğuz
Bu Kulaklık 1200 Bandında düserse alınır mı? hep görüyorum soka bile gelmişti
1200'den net alınır, bu fiyatdan da alınır. Hem kablosuz hem Type-C ile bağlanıyor, telefondan da kullanılıyor, daha ne olsun.

nowdead88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
kerem koçar
Hocam ben de Mei' den devam etmek istiyorum ancak bi tık yeni sürüme geçip Kyruse almaya değer mi arada yaklaşık 2 katı fiyat farkı var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Eğer sana bir sorun çıkarmıyorsa ses ve mikrofon olarak bence geçmene gerek yok ama konforundan memnun değilsen uygun fiyata gördüğünde geçebilirsin bence (kb geç cevap verdim)

Arthur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdinç ÖZTÜRK
Eğer sana bir sorun çıkarmıyorsa ses ve mikrofon olarak bence geçmene gerek yok ama konforundan memnun değilsen uygun fiyata gördüğünde geçebilirsin bence (kb geç cevap verdim)
Estağfurullah hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için iyi formlar 😇

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,701
Üyeler
164,718
Son üye
Anya77
Top Bottom