Azerbaycana sifari. verdiğim için ne yazık ki sadece trendyoldan ala biliyorum.Ürün trendyoldan olursa çokmiyi olur. Şimdidien teşekkürler
Sorun sitelerde değil kargo şirketlerinde.![]()
Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K530 Draconic RGB Red Switch Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
İncehesap göndermiyor mu?
Sizde uyguna yok mu?Sorun sitelerde değil kargo şirketlerinde.
Bazı ürünler var, fakat seçim çok az. Gaming ürünlere ilgi o kadar da fazla değil. Piyasa daha yeni yeni oluşuyor. Büyük mağazalar bile yok daha.Hem bursaki fiyatlar o kadsr iyi değil çok üründe. En büyük pc storelardan birinin linkini bırakıyorum:Sizde uyguna yok mu?
Birde merak ediyorum Azerbaycan’da gaming ürünler çok satılmıyor mu?
bu iyiymiş;Bazı ürünler var, fakat seçim çok az. Gaming ürünlere ilgi o kadar da fazla değil. Piyasa daha yeni yeni oluşuyor. Büyük mağazalar bile yok daha.Hem bursaki fiyatlar o kadsr iyi değil çok üründe. En büyük pc storelardan birinin linkini bırakıyorum:
https://compstore.az/ zaten sitenin kalitesinden piyasanın ne halde olduğu belli. 1 manatın bu günkü kurla 9tl.
Türkiye fiyatı ne kadar?
1100tlTürkiye fiyatı ne kadar?
ne yazıkki1100tl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama diğer şeyler pahalı geldi gözüme.
onun usb alıcısı olmadığından 2 cihazda aynı anda kullanmak o kadarda iyi değilmiş diye okudum yorumlardaLogitech k380 al derim.
Hocam cihazlar arası geçişi çok hızlı. 1 ay kadar kullandım tuş basışları falan çok kaliteli. Ürünü eline aldığında ağırlığı ve malzeme kalitesi verdiğin parayı hak ediyor diyor. Bluetooth yazdığın için bunu önermiştim. Nano alıcı olan modellerden pek kullanmadım. Eğer bilgisayarın masaüstü ise bir de usb bluetooth adaptör alman gerekir.onun usb alıcısı olmadığından 2 cihazda aynı anda kullanmak o kadarda iyi değilmiş diye okudum yorumlarda