Mouse ihtiyacım yok sadece klavye olarak bunu mu önerirsinizLogitech G213
Asus Rog Impact II Electropunk
Klavyeyi kullanıyorum ben ustam. Bilek desteği falan iyi yani tavsiye ederimMouse ihtiyacım yok sadece klavye olarak bunu mu önerirsiniz
Kablosuz istiyorsan https://www.sinerji.gen.tr/redragon-k530-draconic-rgb-red-switch-mekanik-gaming-klavye-p-38088Arkadaşlar 1000 TL bütçem var gaming klavye tavsiyelerinizi bekliyorum kablosuz olursa çok iyi olur ama olması şart değil teşekkürler
Arkadaşlar 1000 TL bütçem var gaming klavye tavsiyelerinizi bekliyorum kablosuz olursa çok iyi olur ama olması şart değil teşekkürler
%60 olmayan bir öneriniz var mı kablosuz da?![]()
Redragon K530 Draconic Red Switch TKL TR Q RGB Mekanik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu bütçede yok başka galiba.GameBooster G918 Fire Storm Beyaz RGB Red Switch Bu klavye nasıldır tercih etmeli miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
%60 olmayan bir öneriniz var mı kablosuz da?
SteelSeries Apex 5 Hybrid pek bütçeyi biraz aşsam bunu almak mantıklı olur mu yoksa bu fiyata daha iyi bir gaming klavye var mıdırBu bütçede yok başka galiba.
Logitech var o da 2k falan.
Bu hibrit bir klavye.SteelSeries Apex 5 Hybrid pek bütçeyi biraz aşsam bunu almak mantıklı olur mu yoksa bu fiyata daha iyi bir gaming klavye var mıdır
Ben çok bilgili değilim bu konularda genellikle laptop kullandım ben hep kullandığım laptopta msi gaming laptoplardı hepsinde steelseries var dı yani elim ona yatkın diye bunu alayım mı dedimBu hibrit bir klavye.
Sen hangi switchi istiyorsun?
Yani hangisi iyiyse o olsunBu hibrit bir klavye.
Sen hangi switchi istiyorsun?
şunu izler misin?Ben çok bilgili değilim bu konularda genellikle laptop kullandım ben hep kullandığım laptopta msi gaming laptoplardı hepsinde steelseries var dı yani elim ona yatkın diye bunu alayım mı dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani hangisi iyiyse o olsun
Tactical, red switch benim için daha iyi olurşunu izler misin?