Neler Yeni

Öneri 1000 TL bütçe ile gaming kulaklık önerisi

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
Bütçe
1000
1000 TL yi birazcık aşabiliriz bir sıkıntı yok. 7.1 olursa güzel olur şimdiden teşekkürler

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Bunun çok fazla önerildiğini biliyorum ve güzel bir kulaklık olduğunu çokça okudum, ayrıca havit ekipmanları kullanıyorum ürünlerinden memnunum; https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html
Gecikme olayı nasıldır bilemiyorum fakat şöyle bir model de gözüme çarptı;

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun çok fazla önerildiğini biliyorum ve güzel bir kulaklık olduğunu çokça okudum, ayrıca havit ekipmanları kullanıyorum ürünlerinden memnunum; https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html
Zaten şu an gamenote kullanıyorum. Başka markaya geçmek istiyorum başka bir önerin varsa sevinirim :)

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Zaten şu an gamenote kullanıyorum. Başka markaya geçmek istiyorum başka bir önerin varsa sevinirim :)
Dostum açıkcası uzun süredir piyasayı pek takip etmiyorum, tecrübeye dayanarak konuşuyorum daha çok. 1000 lira az değil ama ekipmanlara öyle zamlar gelmiş ki ne önersem bilemedim. Yani diğerlerine göre daha ucuz, kalitesiz markalar önermekte istemiyorum. Bütçenin en esnemiş halini yazarsan daha iyi olabilir. Önüme güzel bir indirim gelirse tekrar konuya gelir güncellerim. İyi akşamlar, iyi forumlar.

Reindi

80+ Silver
Dostum açıkcası uzun süredir piyasayı pek takip etmiyorum, tecrübeye dayanarak konuşuyorum daha çok. 1000 lira az değil ama ekipmanlara öyle zamlar gelmiş ki ne önersem bilemedim. Yani diğerlerine göre daha ucuz, kalitesiz markalar önermekte istemiyorum. Bütçenin en esnemiş halini yazarsan daha iyi olabilir. Önüme güzel bir indirim gelirse tekrar konuya gelir güncellerim. İyi akşamlar, iyi forumlar.
1000 lira günümüze göre az bir miktar hele teknolojik ürünler için

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
1000 lira günümüze göre az bir miktar hele teknolojik ürünler için
Farkındayım ama arkadaşın almak istediği en temel teknolojik aletler aslında. Söz üzerinde asgari maaşla 2 günlük maaşa tekabül ediyor. Teknolojik ürünler için az ama çokta küçümsenecek bir para değil öğrenci için.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
Bütçeyi 1500-1700 civarına çıkardım tavsiyen var mıdır peki bu bütçede.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Bunlar güzel bir tercih olabilir ;
Alternatif olarak güzel bulduğum bir kulaklık ama nasıldır emin değilim (gecikme konusunda);

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
Bunlar güzel bir tercih olabilir ;
Alternatif olarak güzel bulduğum bir kulaklık ama nasıldır emin değilim (gecikme konusunda);
Teşekkür ederim tavsiyelerin için

Reav

80+ Silver
Kötü bir model alınmaz her ne kadar incelemeler övsede kullanan herkes gömüyor bu ürünü
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000 TL yi birazcık aşabiliriz bir sıkıntı yok. 7.1 olursa güzel olur şimdiden teşekkürler
Gamepower fujin öneririm mikrofon kalitesi inanılmaz ses gayet iyi sanal olarak 7.1 var 2 gündür kullanıyorum ama 300 lira fazladan verip hyperx almak daha mantıklı olur ben çok uyguna aldım bir arkadaşımdan

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,260