Zaten şu an gamenote kullanıyorum. Başka markaya geçmek istiyorum başka bir önerin varsa sevinirimBunun çok fazla önerildiğini biliyorum ve güzel bir kulaklık olduğunu çokça okudum, ayrıca havit ekipmanları kullanıyorum ürünlerinden memnunum; https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html
Gecikme olayı nasıldır bilemiyorum fakat şöyle bir model de gözüme çarptı;
![]()
Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dostum açıkcası uzun süredir piyasayı pek takip etmiyorum, tecrübeye dayanarak konuşuyorum daha çok. 1000 lira az değil ama ekipmanlara öyle zamlar gelmiş ki ne önersem bilemedim. Yani diğerlerine göre daha ucuz, kalitesiz markalar önermekte istemiyorum. Bütçenin en esnemiş halini yazarsan daha iyi olabilir. Önüme güzel bir indirim gelirse tekrar konuya gelir güncellerim. İyi akşamlar, iyi forumlar.Zaten şu an gamenote kullanıyorum. Başka markaya geçmek istiyorum başka bir önerin varsa sevinirim![]()
1000 lira günümüze göre az bir miktar hele teknolojik ürünler içinDostum açıkcası uzun süredir piyasayı pek takip etmiyorum, tecrübeye dayanarak konuşuyorum daha çok. 1000 lira az değil ama ekipmanlara öyle zamlar gelmiş ki ne önersem bilemedim. Yani diğerlerine göre daha ucuz, kalitesiz markalar önermekte istemiyorum. Bütçenin en esnemiş halini yazarsan daha iyi olabilir. Önüme güzel bir indirim gelirse tekrar konuya gelir güncellerim. İyi akşamlar, iyi forumlar.
Farkındayım ama arkadaşın almak istediği en temel teknolojik aletler aslında. Söz üzerinde asgari maaşla 2 günlük maaşa tekabül ediyor. Teknolojik ürünler için az ama çokta küçümsenecek bir para değil öğrenci için.1000 lira günümüze göre az bir miktar hele teknolojik ürünler için
Bütçeyi 1500-1700 civarına çıkardım tavsiyen var mıdır peki bu bütçede.Dostum açıkcası uzun süredir piyasayı pek takip etmiyorum, tecrübeye dayanarak konuşuyorum daha çok. 1000 lira az değil ama ekipmanlara öyle zamlar gelmiş ki ne önersem bilemedim. Yani diğerlerine göre daha ucuz, kalitesiz markalar önermekte istemiyorum. Bütçenin en esnemiş halini yazarsan daha iyi olabilir. Önüme güzel bir indirim gelirse tekrar konuya gelir güncellerim. İyi akşamlar, iyi forumlar.
Teşekkür ederim tavsiyelerin içinBunlar güzel bir tercih olabilir ;
![]()
HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming H3 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken X Lite RZ04-02950100-R381 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alternatif olarak güzel bulduğum bir kulaklık ama nasıldır emin değilim (gecikme konusunda);![]()
Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Opus X Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Opus X Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Opus X Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.251,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kötü bir model alınmaz her ne kadar incelemeler övsede kullanan herkes gömüyor bu ürünüBunun çok fazla önerildiğini biliyorum ve güzel bir kulaklık olduğunu çokça okudum, ayrıca havit ekipmanları kullanıyorum ürünlerinden memnunum; https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html
Gecikme olayı nasıldır bilemiyorum fakat şöyle bir model de gözüme çarptı;
![]()
Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gamepower fujin öneririm mikrofon kalitesi inanılmaz ses gayet iyi sanal olarak 7.1 var 2 gündür kullanıyorum ama 300 lira fazladan verip hyperx almak daha mantıklı olur ben çok uyguna aldım bir arkadaşımdan1000 TL yi birazcık aşabiliriz bir sıkıntı yok. 7.1 olursa güzel olur şimdiden teşekkürler
Ne demek hocam şimdiden hayırlı olsunTeşekkür ederim tavsiyelerin için