Neler Yeni

1000 TL Bütçe ile kız arkadaşıma konsol önerisi

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Doğukan Yazıcı
F710 alma da hocam, çok eskide kaldı kütük gibi 0 ergonomi. Easylere, Fantechlere bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Yuzarsef
Sadece 1 tanesi yakaladılar 6 ay ters kelepçe yedi.
Savunma yaparken arkadaşının avukatı tüm suçları kabul mü etti? Ve çalmaktan ziyade sanayide kendi kaçak yaptırıp piyasaya sokanlar var ondan sandım arkadaşı. Ama şasi numaraları vs sıkıntı idi onun çözümünü bulmuşsa anlatsın diyecektim.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Osman
Başlığı görünce şaşırdım. Önce 1000 lira bandında ikinci el PSP var mıdır diye düşündüm. Sonra olmayabilir kanısına vardım. 10000 lira yazmak istediğini düşündüm ama onun için tek seçenek Xbox Series S olabileceği için herhangi bir tavsiyeye gerek duymazdın. Ardından kız arkadaşının odası için aynalı bir konsol tavsiyesi istediğini düşündüm. Bunu neden teknoloji odaklı foruma yazma sebebini sorgulamaya başlamıştım ki joystick demek istediğini arkadaşların mesajlarıyla anladım 💀

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Başlığı görünce şaşırdım. Önce 1000 lira bandında ikinci el PSP var mıdır diye düşündüm. Sonra olmayabilir kanısına vardım. 10000 lira yazmak istediğini düşündüm ama onun için tek seçenek Xbox Series S olabileceği için herhangi bir tavsiyeye gerek duymazdın. Ardından kız arkadaşının odası için aynalı bir konsol tavsiyesi istediğini düşündüm. Bunu neden teknoloji odaklı foruma yazma sebebini sorgulamaya başlamıştım ki joystick demek istediğini arkadaşların mesajlarıyla anladım 💀
Hocam gamepad işte yav, küçüklükten beri konsol demeye alışmışım😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,892
Üyeler
162,081
Son üye
batuush
Top Bottom