Sakın yapmayın beim arkadaşım far çalıyordu. Sadece 1 tanesi yakaladılar 6 ay ters kelepçe yedi.Pardon kardo bir an için araba kaçakçılığı yapıyon sandım.
Sakın yapmayın beim arkadaşım far çalıyordu. Sadece 1 tanesi yakaladılar 6 ay ters kelepçe yedi.Pardon kardo bir an için araba kaçakçılığı yapıyon sandım.
Savunma yaparken arkadaşının avukatı tüm suçları kabul mü etti? Ve çalmaktan ziyade sanayide kendi kaçak yaptırıp piyasaya sokanlar var ondan sandım arkadaşı. Ama şasi numaraları vs sıkıntı idi onun çözümünü bulmuşsa anlatsın diyecektim.Sadece 1 tanesi yakaladılar 6 ay ters kelepçe yedi.
Hocam gamepad işte yav, küçüklükten beri konsol demeye alışmışımBaşlığı görünce şaşırdım. Önce 1000 lira bandında ikinci el PSP var mıdır diye düşündüm. Sonra olmayabilir kanısına vardım. 10000 lira yazmak istediğini düşündüm ama onun için tek seçenek Xbox Series S olabileceği için herhangi bir tavsiyeye gerek duymazdın. Ardından kız arkadaşının odası için aynalı bir konsol tavsiyesi istediğini düşündüm. Bunu neden teknoloji odaklı foruma yazma sebebini sorgulamaya başlamıştım ki joystick demek istediğini arkadaşların mesajlarıyla anladım