1000 tl civarı %75 klavye

Dostum para senin benim değil takıl kafana göre ne desem anlamayacaksın zaten 4 yıl götürür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KLAVYE BİRDE RAİNBOW KAFAYI YERSİN O KADAR BERBAT :d
Ne önerirsiniz? Red switch ve en az %75 boyutta?

Claws Spectrum K1 rahatına bak
Ben de bu bütçede %100 türkçe klavye arıyordum , sizce alınır mı ?
Daha önce kablosuz ya da gaming klavye kullanmadım bu tarz.
Sessiz ve yumuşak , seri tıklayabileceğim ve yazı yazıp oynayabileceğim klavye arıyorum.
Valorant , cs gibi oyunlar için alınır mı?

Ben de bu bütçede %100 türkçe klavye arıyordum , sizce alınır mı ?
Daha önce kablosuz ya da gaming klavye kullanmadım bu tarz.
Sessiz ve yumuşak , seri tıklayabileceğim ve yazı yazıp oynayabileceğim klavye arıyorum.
Valorant , cs gibi oyunlar için alınır mı?

İyzico indirimi ile baya yakın oluyor 1k ya

%75 olarak sarı siteden dkm200 öneririm. 1000-1500 arasına bulursunuz sıfır ürün olarak. Bütçe artarsa aula daha iyi tabi ama çıkmıyorsa dkm200 iyi olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

İyzico indirimi ile baya yakın oluyor 1k ya

%75 olarak sarı siteden dkm200 öneririm. 1000-1500 arasına bulursunuz sıfır ürün olarak. Bütçe artarsa aula daha iyi tabi ama çıkmıyorsa dkm200 iyi olur.
kablosuzu var mı attığınız gibi acaba

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Sayı vermemişsiniz 1 senemi 8 aymı 5 aymı? Şu videodaki adam memnun.
kendim kullanıyorum iğrenç ötesi bir klavye yay sesi çok fazla ve 4. ayında bağlantı sorunları yaşamaya başladım oyunun ortasında bi anda klavye gidiyor ayrıca kasası çok kalitesiz üzerine maden suyu döküldüğü gibi hemen boyası çıktı almayın aldırmayın

Yok maalesef. Kablosuz istiyorsanız bu var ama ışıksız klavye haberiniz olsun.

Teşekkürler , renk önemli değil. Önemli olan türkçe olması ve gecikme vb. bir şey olmaması.
Tuşlarının hafif , yumuşak olması ve hızlı yazı yazarken , oyun oynarken yardımcı olması.
En önemlisi ise sessiz olması ya da diğerlerine kıyasla daha az ama güzel sese sahip olması.
Ne yazık ki güzel klavyeler türkçe değil , türkçe olanlarda kablolu ya da pahalı.
Şimdi bu klavyeyi türkçe nasıl kullanacağım türkçe harfler yok ? Benim için hızlı ve düzgün yazmak çok önemli

Teşekkürler , renk önemli değil. Önemli olan türkçe olması ve gecikme vb. bir şey olmaması.
Tuşlarının hafif , yumuşak olması ve hızlı yazı yazarken , oyun oynarken yardımcı olması.
En önemlisi ise sessiz olması ya da diğerlerine kıyasla daha az ama güzel sese sahip olması.
Ne yazık ki güzel klavyeler türkçe değil , türkçe olanlarda kablolu ya da pahalı.
Şimdi bu klavyeyi türkçe nasıl kullanacağım türkçe harfler yok ? Benim için hızlı ve düzgün yazmak çok önemli
Öncelikle şunu söyleyim belki biliyorsunuz ama klavye ingilizce bile olsa o sadece görüntü olarak öyle oluyor. Yani mesela L nin sağında Ş var, orda farklı bir harf yada işaret gösterir ama siz o tuşa bastığınızda yine Ş olarak algılar.

Ben yine de türkçe istiyorum derseniz ilk attığım normal türkçe klavye ve onun dışında çok türkçe olan klavye yok maalesef. Ayrıca bu bütçedeki klavyelerde genelde ucuz switchler olduğu için bir süre sonra yay sesi olabilir. Tabi bu çok büyük bir sorun değil bence. Ses konusuna gelirsek ikisi de gayet sessiz klavyelerdir. Ayrıca ikisi de hot swap klavye yani switchlerden biri bozulursa çok kolay bir şekilde değiştirirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,392
Üyeler
185,091
Son üye
raivis
Geri