qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,598
Sayı vermemişsiniz 1 senemi 8 aymı 5 aymı? Şu videodaki adam memnun.ömürlük yazdım yukarıda.
Sayı vermemişsiniz 1 senemi 8 aymı 5 aymı? Şu videodaki adam memnun.ömürlük yazdım yukarıda.
Dostum para senin benim değil takıl kafana göre ne desem anlamayacaksın zaten 4 yıl götürürSayı vermemişsiniz 1 senemi 8 aymı 5 aymı? Şu videodaki adam memnun.
KLAVYE BİRDE RAİNBOW KAFAYI YERSİN O KADAR BERBAT :dSayı vermemişsiniz 1 senemi 8 aymı 5 aymı? Şu videodaki adam memnun.
Ne önerirsiniz? Red switch ve en az %75 boyutta?Dostum para senin benim değil takıl kafana göre ne desem anlamayacaksın zaten 4 yıl götürür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
KLAVYE BİRDE RAİNBOW KAFAYI YERSİN O KADAR BERBAT :d
Hocam cidden pişman olursunuz alın attığım klavyeyi illa yok diiyorsan https://www.trendyol.com/ziyoulang/...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=trueNe önerirsiniz? Red switch ve en az %75 boyutta?
Değerlendireceğim sağolun.Hocam cidden pişman olursunuz alın attığım klavyeyi illa yok diiyorsan https://www.trendyol.com/ziyoulang/...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
ama hotswaple deil haberin olsun.
Ben de bu bütçede %100 türkçe klavye arıyordum , sizce alınır mı ?Claws Spectrum K1 rahatına bak
Ben de bu bütçede %100 türkçe klavye arıyordum , sizce alınır mı ?
Daha önce kablosuz ya da gaming klavye kullanmadım bu tarz.
Sessiz ve yumuşak , seri tıklayabileceğim ve yazı yazıp oynayabileceğim klavye arıyorum.
Valorant , cs gibi oyunlar için alınır mı?
kablosuzu var mı attığınız gibi acaba![]()
Redragon Brahma K586RGB Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
Dikkat, lütfen! Redragon K586 BRAHMA, her biri benzersiz, sıra dışı ve pratik Redragon klavye özelliklerinin harmanlandığı evde. Gerçek ALL-IN-ONE profesyonel donanım, destansı kombinasyon.www.gaming.gen.tr
İyzico indirimi ile baya yakın oluyor 1k ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
%75 olarak sarı siteden dkm200 öneririm. 1000-1500 arasına bulursunuz sıfır ürün olarak. Bütçe artarsa aula daha iyi tabi ama çıkmıyorsa dkm200 iyi olur.
Yok maalesef. Kablosuz istiyorsanız bu var ama ışıksız klavye haberiniz olsun.kablosuzu var mı attığınız gibi acaba
kendim kullanıyorum iğrenç ötesi bir klavye yay sesi çok fazla ve 4. ayında bağlantı sorunları yaşamaya başladım oyunun ortasında bi anda klavye gidiyor ayrıca kasası çok kalitesiz üzerine maden suyu döküldüğü gibi hemen boyası çıktı almayın aldırmayınSayı vermemişsiniz 1 senemi 8 aymı 5 aymı? Şu videodaki adam memnun.
Teşekkürler , renk önemli değil. Önemli olan türkçe olması ve gecikme vb. bir şey olmaması.Yok maalesef. Kablosuz istiyorsanız bu var ama ışıksız klavye haberiniz olsun.
![]()
Aigo A100 Starry Blue Sarı Switch Mekanik Klavye - İngilizce Beyaz - Mavi Fiyatları ve Özellikleri
Aigo A100 Starry Blue Sarı Switch Mekanik Klavye - İngilizce Beyaz - Mavi en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Öncelikle şunu söyleyim belki biliyorsunuz ama klavye ingilizce bile olsa o sadece görüntü olarak öyle oluyor. Yani mesela L nin sağında Ş var, orda farklı bir harf yada işaret gösterir ama siz o tuşa bastığınızda yine Ş olarak algılar.Teşekkürler , renk önemli değil. Önemli olan türkçe olması ve gecikme vb. bir şey olmaması.
Tuşlarının hafif , yumuşak olması ve hızlı yazı yazarken , oyun oynarken yardımcı olması.
En önemlisi ise sessiz olması ya da diğerlerine kıyasla daha az ama güzel sese sahip olması.
Ne yazık ki güzel klavyeler türkçe değil , türkçe olanlarda kablolu ya da pahalı.
Şimdi bu klavyeyi türkçe nasıl kullanacağım türkçe harfler yok ? Benim için hızlı ve düzgün yazmak çok önemli