Bunu alacağına 1000 TL'ye direksiyon seti olan internet kafelerde harcasın o 1000 tlyi daha çok tatmin olur.
Alsın demedim araştırsın dedim zaten. 1000Tl ye kaliteli direksiyon seti var mı ben bilmiyorum.Bunu alacağına 1000 TL'ye direksiyon seti olan internet kafelerde harcasın o 1000 tlyi daha çok tatmin olur.
1200e 2. el dfgt bulabilir. en kötü logitech vs900Alsın demedim araştırsın dedim zaten. 1000Tl ye kaliteli direksiyon seti var mı ben bilmiyorum.
Kral hiç alma o parayı kendin ye daha fazla hoşuna gider valla bak.Merhaba arkadaşlar en fazla 1000 TL bütçe olmak üzere bana bir direksiyon seti önerebilir misiniz? ilk kez alacağım için soruyorum
dfgt biraz işini görür demişsinde kanka dfgt öyle profesyonel f1 oynamayacaksa giriş seviyesi için yeterli hatta üst seviye diyebilirimKral hiç alma o parayı kendin ye daha fazla hoşuna gider valla bak.
Keyif alarak oynamak istiyorsan G27 altı alma.
Yok ben yinede oynarım diyorsan DFGT yine biraz işini görür.
Boş hocam boş DFGT falan hikaye geçeceksin.dfgt biraz işini görür demişsinde kanka dfgt öyle profesyonel f1 oynamayacaksa giriş seviyesi için yeterli hatta üst seviye diyebilirim
DFGT Kullandınmı ?Boş hocam boş DFGT falan hikaye geçeceksin.
Şen diyorsanki ben bunu zevk alarak oynayacağım en kötü 900 derece G27 alacaksın.
Kullanmadım gerek de yok zaten.DFGT Kullandınmı ?
Direksiyon 900 derece değil diyor fikir sahibi olmadan yorum yapmak ne kadar kolay ddddKullanmadım gerek de yok zaten.
Debriyaj yok bir şey yok direksiyon 900 derece değil.
Vites desen leş gibi klavyeyle oynarım daha iyi.
G27 altı 900 derece olmayan hiçbir direksiyon setine para vermem şahsen.
bende G29 da var DFGT de var DFGT de onun kadar güzel 3-5 video izleyip gelme buraya DFGT giriş seviyesi için çokta güzelKullanmadım gerek de yok zaten.
Debriyaj yok bir şey yok direksiyon
Vites desen leş gibi klavyeyle oynarım daha iyi.
G27 hiçbir direksiyon setine para vermem şahsen.
Boşver kanka o kullanmadığı ürünler hakkında yorum yapmaya devam etsin:dbende G29 da var DFGT de var DFGT de onun kadar güzel 3-5 video izleyip gelme buraya DFGT giriş seviyesi için çokta güzel