Zıncıraklı yılan
80+ Bronze
970GTX 960 veya 970 (bulabilirseniz)
970GTX 960 veya 970 (bulabilirseniz)
Nereden bilsin mühendisler X570 çipset anakarta APU takacağını.Böyle bir anakarta çıkış koymamışlar. Hay Allahım ya.
799 TL di.700₺ ye rx 550 vardı tükendi
970evet bulur ama rüyasında
2k'dan aşağı 1050 ti bırakan bulamadım ben1000 TL ile ekran kartı alamazsın 2ci elden 1050ti alabilirisin
GT 1030 Aero veya Phoenix modelleri iyi olabilir.Arkadaşlar kart eski olmasın. Low profil olmasın. Sıfır bakıyorum. 1000 TL uyum sorunu çıkarmayacak bir kart lazım.
Anakartım MSI X570 Meg Ace. Bilmeyen arkadaşlar konuyu uplarsa sevinirim.
1000 TL'ye sıfır ekran kartı alınmaz para israfı.Peki hangi kartı önerirsiniz? Sıfır GT 1030 var low profil Gigabyte pasif soğutma. CS:GO oynasam ısınır mı?
Ölü ilan bir aydan falza olmuş ya satılmıştır ya da satıcı ilana koymuş ve mesajlara bakmıyordurTürkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!www.letgo.com
300TL fazla verirse alabilir, rüya değil ülke standartları.
Pasif soğutmalı olanlar +80 dereceleri görebiliyor. Tek fanlı modelleri tercih etmeye çalışın.Peki hangi kartı önerirsiniz? Sıfır GT 1030 var low profil Gigabyte pasif soğutma. CS:GO oynasam ısınır mı?
1000 TL'ye sıfır ekran kartı alınmaz para israfı.
200-300'e CS:GO oynatacak kart bulursunuz rahat ikinci el.
Satılmamış olma ihtimali de var, kötü düşünmeye lüzum yok.Ölü ilan bir aydan falza olmuş ya satılmıştır ya da satıcı ilana koymuş ve mesajlara bakmıyordur
Güvenli modda kurmayı deneyin.Bir tane buldum zaten hatta elimde ama anakart 00 hata kodu verdi. Nasıl çözebilirim kart HD6850 2 fanlı Gigabyte Windforce. Ekran kartını takınca çalışıyor ama sürücü kurmaya çalıştığımda 00 hata kodunu verip siyah ekranda kalıyor.