Çözüldü✓ 1000 Bin TL Klavye Önerir Misiniz?

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
1000
Merhaba, çok eski bir everest klavye kullanıyorum ve artık baydı. En fazla 1000-1200 tl'ye sessiz ve beyaz, aynı zamanda sağlam ve uzun ömürlü bir klavye arıyorum; yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Kırmızı tuşları çok gözüme battı ya, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim hocam. Bütçeyi biraz daha arttırdığım taktirde —300 tl kadar— bahsettiğim kriterlerde bir şey önerebilir misiniz? Uzun ömürlü, sağlam, sessiz ve beyaz.

Kırmızı tuşları çok gözüme battı ya, vakit ayırdığınız için teşekkür ederim hocam. Bütçeyi biraz daha arttırdığım taktirde —300 tl kadar— bahsettiğim kriterlerde bir şey önerebilir misiniz? Uzun ömürlü, sağlam, sessiz ve beyaz.
Yukarıda önerdiğim klavyelerde %75 hariç tamamı beyaz. Yanlış renklere bakıyor olabilirsiniz. Bütçe ₺300 artsa da açıkçası seçenekler değişmeyecek. Bu bütçelerde MageGee o beyaz ürünü veya Hawk'ın membran klavyeleri dışında düzgün bir ürün yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hem kablosuzmuş bu ürün, 4000 MAh batarya falan bayağı iyi.

Bu arada yerinizde olsam beyaz ve renkli karışık alırdım. Sandığınızdan çok daha iyi gözüküyorlar.

Ha bu bütçede ışık geçiren %100 klavye bulmanız çok zor onu da belirteyim. Eğer öyle bir istek varsa yine de bir göz atayım.

Hocam 1500 bandına manyetik swich klavyeler vardı birkaç gün öncesine kadar pchocası vs indirim kovalayıp alınabilir

Hocam 1500 bandına manyetik swich klavyeler vardı birkaç gün öncesine kadar pchocası vs indirim kovalayıp alınabilir
Bu bütçedeki manyetikler sessiz olmuyor ya, sessiz manyetik için ₺2500 falana çıkması lazım bütçenin. Bu bütçedeki mekanik, manyetik klavyelerin çoğu plastik kasa, ucuz keycaps ve iç aksanında da bir tane sünger oluyor. Genelde iç aksanı daha iyi olanlar ₺2500 başlayan mekanik ve manyetikler oluyor.

Ayrıca %100 manyetik klavyeler çok az var ve genelde ₺3800 gibi fiyatlardan başlıyor. Gerçi konu sahibi o konuda net bir şey demediğinden, tahmin yürütüyorum biraz.

Eğer %75 olur diyorsanız şöyle bir klavye de var.

Ayrıca ₺1500 çıkılırsa mekanik olarak hotswap şu klavye var.

Bu bütçedeki manyetikler sessiz olmuyor ya, sessiz manyetik için ₺2500 falana çıkması lazım bütçenin. Bu bütçedeki mekanik, manyetik klavyelerin çoğu plastik kasa, ucuz keycaps ve iç aksanında da bir tane sünger oluyor. Genelde iç aksanı daha iyi olanlar ₺2500 başlayan mekanik ve manyetikler oluyor.

Ayrıca %100 manyetik klavyeler çok az var ve genelde ₺3800 gibi fiyatlardan başlıyor. Gerçi konu sahibi o konuda net bir şey demediğinden, tahmin yürütüyorum biraz.

Eğer %75 olur diyorsanız şöyle bir klavye de var.

Ayrıca ₺1500 çıkılırsa mekanik olarak hotswap şu klavye var.

Tekrar teşekkür ederim hocam vaktiniz için, sağ olun. Bunlardan birisini seçeceğim sanırım. İyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,410
Üyeler
199,776
Son üye
9060XT

Geri