P PLAYERGG 80+ Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 25 Reaksiyon skoru 8 19 Mart 2022 #1 Biliyorum klavyeler hakkında kısa zamanda birbirine benzeyen birçok konu açtım fakat bir türlü emin olamıyorum.
Biliyorum klavyeler hakkında kısa zamanda birbirine benzeyen birçok konu açtım fakat bir türlü emin olamıyorum.
I icould 80+ Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 181 Reaksiyon skoru 76 19 Mart 2022 #2 PLAYERGG yazmış: Biliyorum klavyeler hakkında kısa zamanda birbirine benzeyen birçok konu açtım fakat bir türlü emin olamıyorum. Devamı için tıklayın... LOGITECH G PRO Kablolu Mekanik RGB İngilizce Oyuncu Klavyesi - Siyah PRO Mekanik Klavye (EN) Turnuvalarda kendini kanıtlamış PRO oyun klavyesi artık gelişmiş GX Tık sesli mekanik anahtarlara sahip. Profesyoneller istedi, biz kulak verdik. Kompakt tasarım ve profesyonel sınıf tık sesli… www.gaming.gen.tr
PLAYERGG yazmış: Biliyorum klavyeler hakkında kısa zamanda birbirine benzeyen birçok konu açtım fakat bir türlü emin olamıyorum. Devamı için tıklayın... LOGITECH G PRO Kablolu Mekanik RGB İngilizce Oyuncu Klavyesi - Siyah PRO Mekanik Klavye (EN) Turnuvalarda kendini kanıtlamış PRO oyun klavyesi artık gelişmiş GX Tık sesli mekanik anahtarlara sahip. Profesyoneller istedi, biz kulak verdik. Kompakt tasarım ve profesyonel sınıf tık sesli… www.gaming.gen.tr