1000 TL Klavye Önerisi

Siyahı var ama maalesef 1870tl ve turkiyeye gönderimi yok
Amazon.com.tr
Benim de beyaz almak istememin sebebi zamanında 800tlye RK61 triple almamamdı. Setupum full siyah diye almadım ama şans verebilirmişim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siyahı var ama maalesef 1870tl ve turkiyeye gönderimi yok
Amazon.com.tr

DK61E de iyi bir tercih, bütçeniz ne kadar?
Max o kadar diyeyim. Yani aslında daha fazla vermek istemiyorum. Mouseye falan bayağı bayıldım klavyeye çok harcamak istemiyorum.

(1100)

Son düzenleme:
Benim de beyaz almak istememin sebebi zamanında 800tlye RK61 triple almamamdı. Setupum full siyah diye almadım ama şans verebilirmişim.

Max o kadar diyeyim. Yani aslında daha fazla vermek istemiyorum. Mouseye falan bayağı bayıldım klavyeye çok harcamak istemiyorum.
Amazon.com.tr

Bu ürün tam sizin için diyebilirim o zaman ömürlük klavye hatta switchlerinden sıkılırsanız veya bir sorun çıkarsa değiştirme şansınız var 3 modlu kullanımı var BT 5.0, 2.4 Ghz, USB öpün başınıza koyun valla hocam :D
Hocam switch sormuyor amazon ödeme kısmındayım da hangi switch yollarlar acaba?

Bu şimdi bildiğimiz triple mi?

Ama bunun düzeni değişik.
Evet, triple. Isterseniz Bluetooth ile isterseniz 2.4Ghz USB alıcısı ile isterseniz de type c to usb a (kablolu) olarak kullanabilirsiniz

Ama bunun düzeni değişik.
Yurtdışından geldiği için maalesef keycapler Almanya düzeni ama yine de windows ta Türkçe düzeni ile kullanabilirsiniz dilerseniz de keycaplerin yerlerini değiştirebilirsiniz (z ve y gibi)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,568
Üyeler
190,764
Son üye
tariksell
Geri