Merhabalar dostlar bütçem baya bir kısıtlı oyun oynamak için ve taşıması konusunda büyük olmayan bir klavye arıyorum bütçem 1000 TL yardımcı olabilir misiniz teşekkürler arkadaşlar.
Bu siteden daha önce hiç alışveris yapmadım ilk defa duydum nasıl bir site güvenilir mi acabaDAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Buna bakabilirsin hocam.
GüvenilirBu siteden daha önce hiç alışveris yapmadım ilk defa duydum nasıl bir site güvenilir mi acaba
bu klavyeyi çok beğendim la1 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım, tuş çıkarma aparatı da geliyor. Temizleme açısından da baya kolay, su da geçirmiyor. 1-2 kere üzerine kola dökülmüştü. Sıkıntı yaşamadım yani, tuşları iyi temizledikten sonra aynı ilk hali gibi oluyor.