Neler Yeni

1000 TL Kulaklık Önerisi

K4TRANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emirhan ÖNAL
Bütçe
1000
Gamepower Mei RGB kullanıyordum ama derisi dökülmeye başladı. Gamepower Mei RGB alacaklar varsa da bilgilendirmiş olayım. 1000 TL'yi biraz aşabilirim. Kablosuz çok tercihim değil kablolu olsun hiç şarj falan uğraşmayayım diyorum belki de yanlış düşünüyorumdur siz de görüşlerinizi belirtebilirsiniz. Eğer şarjı uzun gidecekse kablosuz daha iyi olur tabi. Bu aralar yeni ne çıkmış falan takip edemiyorum. Sadece eskiden HyperX Cloud 2 Logitech G Pro mu neydi öyle bir şeyler vardı. HyperX Cloud 2'ye baktım 800TL'ymiş. Eskiden çok övüldüğünü hatırlıyorum eğer gerçekten o kadar iyiyse alınabilir.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Gamepower Mei RGB kullanıyordum ama derisi dökülmeye başladı. Gamepower Mei RGB alacaklar varsa da bilgilendirmiş olayım. 1000 TL'yi biraz aşabilirim. Kablosuz çok tercihim değil kablolu olsun hiç şarj falan uğraşmayayım diyorum belki de yanlış düşünüyorumdur siz de görüşlerinizi belirtebilirsiniz. Eğer şarjı uzun gidecekse kablosuz daha iyi olur tabi. Bu aralar yeni ne çıkmış falan takip edemiyorum. Sadece eskiden HyperX Cloud 2 Logitech G Pro mu neydi öyle bir şeyler vardı. HyperX Cloud 2'ye baktım 800TL'ymiş. Eskiden çok övüldüğünü hatırlıyorum eğer gerçekten o kadar iyiyse alınabilir.
kanka kablolu tercihin değil mi ona göre önereyim hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka kablolu tercihin değil mi ona göre önereyim hemen
kablosuz istersen biraz fiyatı çıkman gerekir o yüzden dedim

fiyat sıralaması ile aşağıda

https://www.epey.com/kulaklik/steelseries-arctis-prime.html (çok az bir şey üstünde)

https://www.epey.com/kulaklik/asus-rog-strix-fusion-500.html (biraz üstünde)

https://www.epey.com/kulaklik/asus-rog-strix-go-2-4.html (birazın üstünde üstünde fiyatı ama önerimdir kablosuz gemde telde kullanılıyor mic i çıkabiliyor)

hepsi hi-res ses kalitesine sahip aldığında pişman olacağını sanmam hiçbirinde

Son düzenleme:

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Amazon dan hyperx cloud 2 öneririm. Ürün 809 lira idi en son. Gelen ürün Web sitesi kutu içeriği ile uyuşmasada doğru ve orijinal ürün. Sadece taşıma kutusu ve torba çıkmıyor. Bu yüzden amazon a destek talebi açıp hediye kodunuzu alabilirsiniz. Maksimum 137 TL kik 10 yıl süreli bir kod alabilirsiniz. Kısaca kulaklık 670tl ye geliyor. Öneririm ben bayağı memnun kaldım.

Son düzenleme:

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Amazon dan hyperx cloud 2 öneririm. Ürün 809 lira idi en son. Gelen ürün Web sitesi kutu içeriği ile uyuşmasada doğru ve orijinal ürün. Sadece taşıma kutusu ve torba çıkmıyor. Bu yüzden amazon a destek talebi açıp hediye kodunuzu alabilirsiniz. Maksimum 137 TL kik 10 yıl süreli bir kod alabilirsiniz. Kısaca kulaklık 770tl ye geliyor. Öneririm ben bayağı memnun kaldım.
ben şahsen cloud 2 kullanmış biri olarak asla önermem o fiyata 1.si ondan önce mihawk kullandım 3d ve 7.1 i açında baya bir farkla daha iyisi oluyodu 2.si artık her kulaklıkta olması gereken eco ayarı yok eski kalıyor artık devri bitti bana göre o fiyatlar çok bence mihawk bile daha iyi kullanmış biri olarak söylüyorum

Amazon dan hyperx cloud 2 öneririm. Ürün 809 lira idi en son. Gelen ürün Web sitesi kutu içeriği ile uyuşmasada doğru ve orijinal ürün. Sadece taşıma kutusu ve torba çıkmıyor. Bu yüzden amazon a destek talebi açıp hediye kodunuzu alabilirsiniz. Maksimum 137 TL kik 10 yıl süreli bir kod alabilirsiniz. Kısaca kulaklık 770tl ye geliyor. Öneririm ben bayağı memnun kaldım.
ve linkteki ilk asus modeli alsa bile cloud dan az fiyatı var ama hi-res ses kalitesi var birde

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
ben şahsen cloud 2 kullanmış biri olarak asla önermem o fiyata 1.si ondan önce mihawk kullandım 3d ve 7.1 i açında baya bir farkla daha iyisi oluyodu 2.si artık her kulaklıkta olması gereken eco ayarı yok eski kalıyor artık devri bitti bana göre o fiyatlar çok bence mihawk bile daha iyi kullanmış biri olarak söylüyorum

ve linkteki ilk asus modeli alsa bile cloud dan az fiyatı var ama hi-res ses kalitesi var birde
Mihawk konusunda bilgim yok maalesef fakat Asus rog strix serisi ürünler nedense yazılım tarafında oldukça sıkıntılı oluyor diye bir kanı oluşmasına neden oldu bende. Çok fazla yazılımsal sorun mevcut. Bir kere programları bile doğru dürüst açılmıyor. Evet daha iyi olabilir fakat ben gidip onu almazdım. Zaten sütten bir kaç kez ağzım yandı. Yanmaya devam ediyor...

Birde amazon üzerinden hediye çeki ile 770 yazmışım fakat düzelteyim. 670 TL oluyor hyperx cloud 2

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Mihawk konusunda bilgim yok maalesef fakat Asus rog strix serisi ürünler nedense yazılım tarafında oldukça sıkıntılı oluyor diye bir kanı oluşmasına neden oldu bende. Çok fazla yazılımsal sorun mevcut. Bir kere programları bile doğru dürüst açılmıyor. Evet daha iyi olabilir fakat ben gidip onu almazdım. Zaten sütten bir kaç kez ağzım yandı. Yanmaya devam ediyor...

Birde amazon üzerinden hediye çeki ile 770 yazmışım fakat düzelteyim. 670 TL oluyor hyperx cloud 2
aynen ya asusun yazılım sıkıntısı var o da tr dil olanda ben pcyi ingilizce kullanıyorum bende sorun çıkmıyor hiç düzeltseler baya iyi olacak bide gampower ın ürünü mihawk yani o hariç mesela drop plus hem ses kalitesi hem bağlantı çokluğu hem 3d hem 7.1 hemde eco ayarları oldukça iyi ikisinide denemiş biri olarak ben şahsen drop plus alırdım fikirler değişe bilir ama ben artık eskidiğini düşünüyorum cloud 2 nin o açıdan diyorum ama değişebilir fikirler benim kanaatim bu yönde

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
aynen ya asusun yazılım sıkıntısı var o da tr dil olanda ben pcyi ingilizce kullanıyorum bende sorun çıkmıyor hiç düzeltseler baya iyi olacak bide gampower ın ürünü mihawk yani o hariç mesela drop plus hem ses kalitesi hem bağlantı çokluğu hem 3d hem 7.1 hemde eco ayarları oldukça iyi ikisinide denemiş biri olarak ben şahsen drop plus alırdım fikirler değişe bilir ama ben artık eskidiğini düşünüyorum cloud 2 nin o açıdan diyorum ama değişebilir fikirler benim kanaatim bu yönde
Birde cloud 2 nin programı yoktu değil mi? O eksiği var.

K4TRANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emirhan ÖNAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben SteelSeries Arctis 3'ü bir de Corsair Void Elite Rgb'yi buldum. Bu ikisi güzel gibi duruyor ama bence arctis 3 diğerinden bir tık daha iyi gibi. Arctis 3 nasıldır sizce ? SteelSeries Prime'a da baktım ama suni deri olduğu için sıcak yaklaşamadım.

BroDill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Buğra Semih Dündar
steelseries ürünlerinde indirim olucak youtube videosunu bekle bu akşam çıkar. ona göre bir yol belirlersin. yoksa 670 tl ye cloud 2 bedava böyle bir şey oluyor ise

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
steelseries ürünlerinde indirim olucak youtube videosunu bekle bu akşam çıkar. ona göre bir yol belirlersin. yoksa 670 TL ye cloud 2 bedava böyle bir şey oluyor ise
SS de 7 ve üstü iş yapar, diğerleri çöp. Net söylüyorum çöp diyenler çoğunlukta.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Soyulduğu zaman garantiye gönderiyorsun değiştirip geri yolluyorlar.

BroDill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Buğra Semih Dündar
SS de 7 ve üstü iş yapar, diğerleri çöp. Net söylüyorum çöp diyenler çoğunlukta.
bende arctis 7 bekliyorum uyguna yoksa senin yazdıgın gibi cloud 2 yi direk alıcam normalde razer kraken tournament edition almıştım iade edicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,060,158
Üyeler
168,395
Son üye
Mehmetsahin
Top Bottom