hocam bütçemi aşıyor üstüne vergi gelince 1400 tl oluyor![]()
[TRY1,089.89~1211.02 23% OFF] SKYLOONG GK61 Mechanical Keyboard 61 Keys Hot Swappable Gateron Optical Switch RGB Type-C Wired Programmable 60% Layout Gaming Keyboard Computer Peripherals from Computers & Office on banggood.com
SKYLOONG GK61 Mechanical Keyboard 61 Keys Hot Swappable Gateron Optical Switch RGB Type-C Wired Programmable 60% Layout Gaming Keyboardusa-m.banggood.com
k631 var alıyım mı ?![]()
[TRY1,089.89~1211.02 23% OFF] SKYLOONG GK61 Mechanical Keyboard 61 Keys Hot Swappable Gateron Optical Switch RGB Type-C Wired Programmable 60% Layout Gaming Keyboard Computer Peripherals from Computers & Office on banggood.com
SKYLOONG GK61 Mechanical Keyboard 61 Keys Hot Swappable Gateron Optical Switch RGB Type-C Wired Programmable 60% Layout Gaming Keyboardusa-m.banggood.com
Kanka indirimle beraber 1060a geliyor lahocam bütçemi aşıyor üstüne vergi gelince 1400 TL oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
k631 var alıyım mı ?
allah allah nasıl ya benim toplam 1400 gözüküyor indirimi nasıl kullanıyorsun kankaKanka indirimle beraber 1060a geliyor la
Ilk sipariş indirimi veriyorallah allah nasıl ya benim toplam 1400 gözüküyor indirimi nasıl kullanıyorsun kanka
haa oldu sanırım klavyeyi beyaz mı seçeyim sence siyah mı ? bide indirim ne kadar sürüyor?Ilk sipariş indirimi veriyor
Bilmiyorum ki bide ben siyah seçerdimhaa oldu sanırım klavyeyi beyaz mı seçeyim sence siyah mı ? bide indirim ne kadar sürüyor?
Bilmiyorum ki bide ben siyah seçerdim
78 tllik olanla kargo akip yapabiliyorsun diğerleri tskipszi galibaAlıntıyı görüntüle
kapıda ayrı vergi ödemek istemiyorum her şey burda halolsun hangisini seçicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@MuratTheFounderOfGariban hocam yardım ederseniz çok mutlu olurum