Neler Yeni

Öneri 1000 TL ve Altına Kulaklık Önerisi Hk.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hayırlı geceler, hayırlı forumlar millet.
İsteğim yukarıda.
1K ve altına alabileceğim masaüstü kulaklık önerisi yapabilir misiniz?
Aklımda GamePower Raijin ve Havit H656U var.
Sizin yapabileceğiniz öneriler var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
911
İsim
Rüveyda Akın
Raijin öneririm. 4 yıl kullandım. 10 numara mikrofonu var. Cidden söylüyorum abartmıyorum mikrofonu gerçekten piyasadaki en iyi mikrofonlardan biri. En çok övülen yönü bu zaten. Kulak pedleri de kulak ağrıtmayan cinsten. Tek sıkıntısı pedler dökülüyor bir süre sonra o da suni deri olduğundan normal. Dökülmeye başladığında kendin elinle sökersin bez olarak kullanırsın.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Raijin öneririm. 4 yıl kullandım. 10 numara mikrofonu var. Cidden söylüyorum abartmıyorum mikrofonu gerçekten piyasadaki en iyi mikrofonlardan biri. En çok övülen yönü bu zaten. Kulak pedleri de kulak ağrıtmayan cinsten. Tek sıkıntısı pedler dökülüyor bir süre sonra o da suni deri olduğundan normal. Dökülmeye başladığında kendin elinle sökersin bez olarak kullanırsın.
Mikrofon derdim yok hocam harici mikrofon kullanıyorum elimde BM800 var. Ses kalitesi nasıl? Valo oynuyorum genel olarak bu yüzden ses biraz önemli benim için. Ayrıca bazen masada yemek yediğim zamanlar oluyor veya kafam ağrıdığı için takmak istemiyorum. Bu yüzden biraz yüksek bir ses seviyesi arıyorum. Müzik de dinliyorum tabii ki. Basları ve tizleri iyi midir bu konuda tatmin eder mi? HS70 PRO WIRELESS'dan geçiş yapacağım.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
911
İsim
Rüveyda Akın
HS70 Pro, üst düzey premium bir marka ürünüyken Raijin basit bir fiyat performans ürünü. O yüzden ben sana ne kadar anlatsam da memnun kalmayabilirsin. Diğer ürün de aynı şekilde. Ses kalitesi hakkında şunu söyleyeyim ben hoparlör niyetine kullanıyordum. O derece yüksek ve net ses veriyordu. Ses kasma durumunda sorun yaşamadım kardeşime de aldım 2 yıldır kullanıyor. Valorant harici bir şey oynamıyor zaten. FPS oyunlarında yağ gibi akıyor. Dolby Access uygulaması alsan 42,50₺'ye bir de ordan ayar yapsan fazlasıyla yeter. Hatta hep %70 düzeyinde kullandığımı hatırlıyorum öyle bir ses düzeyi var. Kalite konusundaysa bence gayet yeterliydi.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HS70 Pro, üst düzey premium bir marka ürünüyken Raijin basit bir fiyat performans ürünü. O yüzden ben sana ne kadar anlatsam da memnun kalmayabilirsin. Diğer ürün de aynı şekilde. Ses kalitesi hakkında şunu söyleyeyim ben hoparlör niyetine kullanıyordum. O derece yüksek ve net ses veriyordu. Ses kasma durumunda sorun yaşamadım kardeşime de aldım 2 yıldır kullanıyor. Valorant harici bir şey oynamıyor zaten. FPS oyunlarında yağ gibi akıyor. Dolby Access uygulaması alsan 42,50₺'ye bir de ordan ayar yapsan fazlasıyla yeter. Hatta hep %70 düzeyinde kullandığımı hatırlıyorum öyle bir ses düzeyi var. Kalite konusundaysa bence gayet yeterliydi.
HS70 PRO bir dostumdan aldım bayağı uyguna geldiği için kaçırmak istemedim. Sadece yüksek ses ve biraz kaliteli bir ses arıyorum hocam. Teşekkür ederim.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
911
İsim
Rüveyda Akın
HS70 PRO bir dostumdan aldım bayağı uyguna geldiği için kaçırmak istemedim. Sadece yüksek ses ve biraz kaliteli bir ses arıyorum hocam. Teşekkür ederim.
Rica ederim diğer ürün hakkında da öneri alabileceğin birini bulursan daha iyi bir seçim olur senin için

lluviar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
soner yıldız
trendyolda var Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı fiyatı 1.179 TL

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Hayırlı geceler, hayırlı forumlar millet.
İsteğim yukarıda.
1K ve altına alabileceğim masaüstü kulaklık önerisi yapabilir misiniz?
Aklımda GamePower Raijin ve Havit H656U var.
Sizin yapabileceğiniz öneriler var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
neye karar verdin

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Top Bottom